Japonya'da bekar kadınların siyah kedi sahiplenmesi tavsiye edilir. Siyah kedilerin, evlilik yolunda şans getirdiğine inanılır. Ben de bir keresinde siyah kedi sevdikten sonra yolda 100 lira bulmuştum ahah. Ben şans getirdiklerine inanıyorum. Maine Coon.. 🦁
Siyah kedilerin uğursuzluk getirdiğine inanır mısın?
Benim de siyah kedi alma vaktim gelmiş de geçiyor bak yeni haberim oldu derhal gerekeni yapıyor ve siyah kedi sahipleniyorum bakalım nasip kısmet kader 😅😅
Savsatalardan oluşan duygu. Sanki siyah kedi görünce mutlaka kötü bir şey olacak gibi bu tıpkı şuna benziyor. Nazar boncuğu takınca sözde nazara karşı korunursun gibş. Bu tarz şeylere kanmamak lazım.
Dile gelse senin rengin siyah desen o ne ki der😅olumlu veya olumsuz bir anlam yüklemek çok saçma, uzun süredir evde siyah kedi bakıyorum ne uğuruna ne de uğursuzluğuna şahit oldum
Arkadaşlar ben hayvanları çok severim şu an bi tane köpeğim var ama daha önce şahinden tutun kobraya baykuştan komado ejderine timsaha kadar besledim ama kedilere bir türlü ısınamadım nedendir bilmiyorum
hayır şu an inanmıyorum küçükken inanırdım hatta uğursuzluk gelmesin diye siyah kedi görünce kendi saçınızı çekin derlerdi anlamsız batıl inançlar işte..
Yooo inanmıyorum buna tamamen uydurma ama bende bi tek şey şu siyam kedilerini sevemedim gittiii.. 🤦🏻♀️ onları görünce kedilerden soğumamak için uzak duruyoruum 🤷♀️