Yıkanmaya bayılır <3
Yıkanmaktan kaçar :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Henüz bilmiyorum müstakbel köpüşüme mesaj gönderiyorum buradan "kedim belki suyu sevmez sen ona bakma birlikte yüzelim ve kumsalda muziplikler yapıp benim üzerime bütün denizi yağdır noluur⭐😄😄😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Aslında seviyor oğlum ama alık dişi gelip kovalıyor bazen alıp sokağa atasım geliyor dişiyi öyle sinir oluyorum yanaşmıyor da oğluma hiç.. Ama geçen gün musluğun altında yıkadım ikisini de suya tuttum. 😂
Benim çocuklarım kedi olmasına rağmen suyu severler bide böyle misler gibi yıkayıp kurularım ardından bi uslu çocuk oldukları için salam sosis sucuk sonra bende en son yıkanırım hep beraber uyuruz
Çok özledim evlatlarımı
Cevap
15Cevap
Yıkanmaktan kaçar
Bir kedi var evde. Su değdiği anda kendine kaçacak yer arıyor genelde kışın böyle oluyor ve beni de her yeri de sırılsıklam ediyor. Bize banyo yaptırıyor
şu an evcil hayvanım yok en son kedim vardı ben yıkadığımda kaçıyordu ama bazen kendi istediyle kendisi yıkanıyordu
Kedim var ama yıkanmayı hiç sevmiyor ayda 2 defa dusakabine sokuyorum yıkamak için omu yikaniyor benmi belli değil sürekli kaçmak istiyor 🤣🤣
Çünkü kendisi asil bir balık. Mars beye selam durun.
Köpeğim hiç sevmez. Banyo yaptıracağım zaman evde saklambaç oynuyoruz resmen. Girmemek içi elinden geleni yapıyor, hatta bazen kazanıyor da.
Köpeğim sudan nefret eder ama bugün yürüyüş yaparken sulama kanalına atladı aklım gitti bi şey olucak diye. Neyse ki sağsalim çıktı
en kolay feno etiketi almak evcil hayvanlar kategorisinden geçiyo sanırım
Golden parcam var benim.. suya girmeyi çok sever , her gün evin havuzundan cikmaz.
Hangi birini yıkayayım 5 kedi 1 köpek. Ve hepsi yıkamaya karşı
Musluk altında yatar su içmeye çalışır ama suyu açınca topuklar😄😄😄
Havalar çok sıcak olduğunda sürekli yıkanmak istiyor
Ruh haline göre değişiyor keretanın ama genellikle kaçar 😂
Yıkarken yediğim patiler buradan İstanbul'a yol olur 😄
Yıkanmaya bayılır ama kışın üşütmesinden korkuyorum 😄
Suyu seviyor ama iş yıkanma mevzusuna gelince tırım tırım kaçıyor. Değişik bir arkadaş.
Kedim suyu açınca altına giriyor o derece.
Seven tipleri severim ama kesin benimki kaçardı 🤭
Suçu az açıp bırakıyorum kendi yıkanıyor sjsjs
Kedileri yıkamadığım için ikisi de değil ahah
Yıkanmaktan kaçıyor kerata :))
seviyor yıkanmayı
kaçıyor maalesef..
Evcil hayvanım yok
Yıkanmaya bayılır
kaçıyor
Sevmezdi
Seven tip her yıkanmada kollarımı çırmalıyor
Çok severler yıkanmayı