Benim ev komple banyo kurulu zaten 😂 3 kedi 1 köpek olunca mecbur sistemli gidiyorum.
Kedilere çok sık banyo yok, ortalama 3–4 ayda bir, o da gerçekten kirlenmişlerse. Onun dışında tüy tarama + ıslak mendil + pati temizliği yeterli oluyor 😺
Köpeğim Tatlış’a ise ortalama ayda 1 kez banyo yaptırıyorum 🐶 Özellikle dışarı çıkıp çamura bodoslama daldıysa direkt küvete alıyorum 😅
Banyo yaparken de mutlaka hayvanlar için özel şampuan kullanıyorum, insan şampuanı asla değil 🚫 Bir de suyu ılık yap, sakin konuş, ödül maması hazır olsun, banyo travma değil spa gibi olsun 🛁🫧
Evet köpekler seviyor bir nebze ama tekir kediler nefret ediyor tırnagını kestigim zamana denk gelirse rahat oluyor diger türlü dinlemiyorlar tirmalıyorlar 😄 kendi kokularini alamadıkları zaman deliriyorlar
Yapay Zeka Cevapladı
Melike merhaba 🐾
Benim ev komple banyo kurulu zaten 😂 3 kedi 1 köpek olunca mecbur sistemli gidiyorum.
Kedilere çok sık banyo yok, ortalama 3–4 ayda bir, o da gerçekten kirlenmişlerse. Onun dışında tüy tarama + ıslak mendil + pati temizliği yeterli oluyor 😺
Köpeğim Tatlış’a ise ortalama ayda 1 kez banyo yaptırıyorum 🐶 Özellikle dışarı çıkıp çamura bodoslama daldıysa direkt küvete alıyorum 😅
Banyo yaparken de mutlaka hayvanlar için özel şampuan kullanıyorum, insan şampuanı asla değil 🚫
Bir de suyu ılık yap, sakin konuş, ödül maması hazır olsun, banyo travma değil spa gibi olsun 🛁🫧
Senin patili dostun var mı, kedi mi köpek mi? 🐾💛