⭐ Yani şimdi şöyle her canlıyı şefkate olan doğal hakkı sebebiyle sever, korur, gözetirim, burada ırkı belirleyici olmaz. Fakat evde habire dibimde, kucağımda, benimle iletişime geçecek hayvanın ırkına öncelik veririm. Çünkü her ırkın huyu ve karakteri kendisine özgü. Bunun da benim hakkım olduğunu düşünüyorum.⭐
Hayvanını değil, hayvanları sev diyerek konuya gireyim bare :)
Irk, cinsiyet farketmeksizin bakıyor, besliyor ve ilgileniyorum. Şükür buna gücüm yetiyor. Evimde de şahsıma münasip 😀 1 tane oğlum var kendisi kırma bir köpek ❤️ Ama iyi ki o ❤️
Sorma ben de çok üzüldüm 4 sene bakmıştık Alanya'da yazdığımız var burada kediler var her yeri de açık mecburen ister istemez giriyorlar konuşmayı falan da ben öğretmiştim bak sana ses kaydı göndereyim
Aynen ben aynı zamanda bedensel engelliyim bana çok güzel arkadaş oluyordu çok ağladım öldüğü zaman daha önce de muhabbet kuşu kaybettik ama bu beni başka üzdü
Teşekkür ederim şimdi yazlıkta kedilere bakıyoruz onları seviyoruz hayvanlar güzel ya insanlardan 10 kat daha vefalılar azıcık ve mama veriyorsun onunla mutlu oluyorlar seviyorsun şirinlik yapıyorlar