Kedi mamalarını direkt üreticiden ton bazında ihaleyle alsam kar amacı gütmeyen bi sistemle 10 liradan dagıtabilir miyim sizce?

mamaların kilosu almış başını gidiyor kilosu 30 dan aşagı mama yok artık. amacım kan emici aracıları ortadan kaldırmak. atıyorum her ay 100 binlerce kişi mama ihtiyaçlarını bir uygulama üzerinden ön sipariş geçecek ben de bunları hile hurda yapmadan en iyi fiyat teklif verebilecek tüm mama üreticilerine ihale yaptırarak en uuygun fiyata temin edecem ve şehir merkezlerinde bu mamaları toplayıp dağıtımını adreslere kuryeler vasıtasıyla yaptırcam. kar amacı gütmeyecek sistem. bu şekilde kişi başı aylık en az 15 kg almak şartıyla kg maliyetini 10 tl ye düşürebilir miyim sizce dağıtım giderleri dahil? hesaplayın işte en kötü her ay 10 bin kişi alsa 15 kg dan 150 bin ton eder. bu potansiyeli hiç bi mama üreticisi kaçırmak istemez birbirleriyle yarışırlar. amaç aradaki pazarlamacı olan kan emicileri ortadan kaldırmak ve kedilere bol bol mama dağıtılabilmesinin önünü açmak ucuz fiyat tedariğiyle. Üretim yapmayanın kazanmaya hakkı yok bence. asalak parazit gibiler bi işe yaramıyorlar bi ton kar yerleştirerek hayvanların rızkını çalıyorlar.

bence olmaz
işi organize edebilirsen tutar bu iş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kedi mamalarını direkt üreticiden ton bazında ihaleyle alsam kar amacı gütmeyen bi sistemle 10 liradan dagıtabilir miyim sizce?