herkese merhaba
öncelikle 15 gün önce sanırım arka bahcede 3 tane kedi gördüm 2 si ölmüş anneleri onları terk etmiş 1 taneside acı acı aglıyordu dayanamadım evime aldım cok küçüktü avucum kadardı sürekli miyavlıyordu bende hemen onu veterinere götürdüm bu daha çok küçük süt tozu ile beslemen gerekicek dedi. 2 saatte bir besliyceksin dedi bende tamam dedim. ilk gün besledim hemen uyudu ama geceleri bagırıyordu kedi buz gibiydi ne yapsam bilemedim aklıma sıcak su torbası geldi onu koymaya basladım ve işe yaradı ama kedi surekli ishal oluyordu veterinere sordugumda normal dedi süt tozundan kaynaklanıyormus. ben son günlerde cok yorulmaya basladım bu arada kedi 12 günlük olmuştu. baya büyüdü hatta gözleri acılmak üzereydi tüyleri çıkmıştı. bu arada yorulmamın sebebi gece de uyanıyordum onu besleyebilmek için. sabahta okula gidiyordum çok yorucudu anlayacagınız. ardından bir gün kedi de bir sorun oldugunu farkettım bagırmıyordu ve miyavlamıyordu normalde aşırı hiperaktıfti. tekrardan veterinere goturdum ve bu daha küçük ilac tedavisi ve aşı tedavisi uygulayamam dediler. o gün benim en kötü günümdü ve baska bir veterinere götürdüm kedimin cigerine süt kactıgını ögrendim bir gün gözetim altında tutulması gerek dediler tamam dedim ertesi günü zor ettim ama mutluydum da çünkü kedim iyileşicek eskisi gibi olucak diye düsünüyodum. sabah hastaneye randevum vardı kan verdim ordan da veterinere gittim ve veteriner bana kedimin öldüğünü ve solunum yolunun tıkandıgını ve ne kadar da mudahale etseler kurtarılmadıgını söyledi. ve ben beynimden vurulmuşa döndüm çok vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden oldu diye odama giremedim çünkü odamda onun kokusu vardı ilk başta inanmak istemedim öldüğüne inanamadım da öleli 3 gün oldu ama ben hiç alısamadım her gün aglıyorum onu cok özledim ben nasıl çıkıcam bu durumdan boşluktayım resmen ben ona allah rızası için baktım bakmasam ölücekti aclıktan ve soguktan. baktıgım halde öldü beynimin içinde sürekli sen katilsin senin yüzünden öldü sesleri yankılanıyor ben onu evladım gibi görmüştüm baglanmıstım karton kutuda bagırıyordu elime aldıgımda ise susuyordu o bana bende ona alışmıştım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer