Neden başıma böyle bir şey geldi çok üzülüyorum kedim düşüp vefat etmeden önce herşeye isyan ederdim şimdi eski günleri özler oldum işim yok okulu bitiremiyorum çok kilo aldım ne yapacağım belli değil psikolojim bozuldu saçma sapan şeyler düşünüyorum. Artık hep eskiyi özlüyorum. Ama kader Allah'ın elindedir değil mi benden dolayimi düştü vefat etti çok dikkatliydim her dakika onu pencere köşelerinden korurdum ama olmadı işte neden bunu hakettim. Psikolojim mahvoldu artık eski hayatımi istiyorum ben bir şans daha istiyorum kötü şeyler yaşamak istemiyorum hayat anlamsizlasti benim için artık ama keşke Allah onun ecelini getirdiğini bilsem yani ben elimden geleni yapsam da o gün son günümuydu acaba yoksa benim yüzümdenmi bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sucunu kendinde arıyorsun o cennette mutlu sahibini bu halde görürse ruhu paramparça olur güzel insan barınakta yeni bir yavru kedi sahiplen o kediyi sarmala mutlu et ve acın biraz olsun diner
Şu an ağlıyorum bunu yazarken o ölmeden birkaç gün önce sınava çalışıyordum oda hep masaya çıkardı ona kızdım biraz o gün masaya vurdum üzüldü boynu büküldü Allah'ım neden bana böyle bir şey yaşattın
Sürekli korku içindeydim düşecek diye sürekli peşinde dolanıyordum
Ve o zamanlarda sırf sevdiğim kız beni sevmedi sevgilim yok felan diye isyan ediyordum bunun cezasınımi çektim acaba
Kötü tesadüf olmuş sende mücadeledesin hayatın için vicdan azabı çekiyorsun ama kediler bizi bizden cok iyi tanıyorlar senin onu sevdiğini gercekten biliyor
Ama kedin senin aşkın olmuş seninle eceli gelene kadar senle olması için
Evet haklısın çok teşekkür ederim sağol gerçekten
Bazen birilerine anlatmak istiyorum birşeyleri
Gerçekten çok canımı sıkıyor
Bana anlatabilirsin yabancıya anlatmak iyi hissetirebilir seni konusmak kadar vakiti dolduran sarmalayan yok
Onun bir anda gitmesi çok koydu travma oldu aşağıya düşmüş nefret ediyorum artık apartmanlardan
Camları demirlik taktırman lazım kedi babası olacaksan benimki çok kaçıyor catıya erkek kedi bende camlarım kapalı havasız pişiyorum
Balkonda da bir masa vardı benimde o masayı aşağıya bırakmam lazımdı ama ben tembellik edip onu bırakmamıştım kedim sürekli onun üstünde geziyordu oda balkonun dibindeydi orada çok alıştı aşağıya bakmaya bende kış ayı zaten iyi ya düşmez felan diyordum camlar kapalı olur diyordum hep
Paramiz yoktu mama bile alamıyorum doğru düzgün
Bazen diyorum bizden kurtuldu belkide şimdi en güzel şeyleri yiyordur ve sürekli kızgınlığa giriyordu bizde of puf felan yeter diyorduk çok pişmanım
Her sabah mamasını ben verirdim kucağıma alırdım gezdirirdim
Okuldan gelince kapıda karşılardi
Kedim vefat etmeden önce düşeceği yere gitmişti bende onu ordan aldım çektim ve rahatlamıştım
Birdaha gitmez diye düşündüm
Yine gitmiş çok dolanıyordu oralarda
Paran olduğunda mesleğin olduğunda kedi alırsın bebek kedi bakarsın camında demir olur ya da kapalı tutarsın ve yaran sarmalanır
Ve olana kadar sokakta kedileei beslersin seversin
Bir daha kedi almak istemiyorum onu kaybetme duygusu ve ölüsünü görmek ve onu gömmek çok kötüydü Allah'ım sadece sokakta mama vermek istiyorum o kadar
Ama ben nasıl oldu hala anlamıyorum bilmiyorum
Beni dinlediğin için çok teşekkür ederim çok iyi bir insansin
Fazlada kafanı agritmak istemiyorum
Hayır ağrımıyor gerçekten ve ben seni anlayabiliyorum bende yaşadım
Yaa ne yaşadın
Ben 10 yasındayken kedinin üstüne su dökmüştüm anne kör kediydi iki komsu yaptı komiklik düşündüm ama o kedi hep beni sevdi beni kimse sevmedi ama o beni sevdi bir ara sopa çektiler ona değdirme lerine izin vermedim önüne cıktım bana mal dediler anne kediydi gözü kördü ve hamileydi bir sürğ yavruları vardı sonra kanser oldu öldü
Bana her zaman Isstediğin zaman anlatabilirsin 7 24 buedayım
Sen çok iyi bir insansin ve kedilerde bu dünyadaki en güzel varlıklar
Evet biz oksijen alıyorsak hayvanlar sayesinde ve yok ya okadar iyi insan değilim teşekkür ederim
Evlat acısı gibi bir sey
Aynen öyle
Benmde kendm evden kaçtı o kadar dikkat etmeme rağmen insanı suçluluk psikolojisine sokuyor resmen hem onun yokluğu hem de başka kişisel sorunlarım zaten asosyal biriym kedim bana arkadaslk ediyordu ben de okul işi dert işi diyorm bitirmek için deliye döndüm okul sorunları aslnda tüm hayatimi etkileyen bir dönem maneviyata dönerek aşmaya çalıştm akışa bıraktm artk olan olacak olanlar içinde en hayrlisidir bu söze inaniyorm
Aynen öyle öyle bir suçluluk ki anlatamam seni çok iyi anlıyorum