Kedim öldüğü için kendimi suçlu hissediyorum?

Komşumuz 2 haftalık yavru kediyi annesi terk ettiği için sahiplenmişti. Fakat birkaç gün sonra uykusuz kaldığını ve bakamadığını söyleyince biz aldık. Geceleri bile alarm kurarak en geç 3 saatte bir süt tozuyla besliyor, tuvaletini yaptırıyor ve uyutuyordum. Birkaç gün çok sağlıklıydı fakat bir süre sonra yemek yememeye başladı. Son gününün sabahında artık verdiğim yemeği kusmaya ve içememeye başladı. Yutkunması zayıflamıştı. Tekrar veterinere götürdüm vitamin içerikli iğne vurdular. Akşam üstüne doğru biraz daha toparlanmış gibiydi ama halsizliği devam ediyordu. Beslemeye çalışırken yutkunmada güçlük çektiği için sanırım verdiğim mama soluk borusuna kaçtı. Hemen masaj yapmaya ve çıkarmasına yardımcı olmaya çalıştım. Veterineri aradığımda getirsem bile müdahale edilemeyeceğini, çok küçük olduğu için damar yolu bile açılamayacağını söylediler. Tek çaren masaj yapmak dediler. En az 20 dakika masaj yaparak rahatlatmaya çalıştım fakat en sonunda ellerimde can verdi. Sağlıkçı olduğum için soğuk kanlı olmaya çalışarak kalp masajı bile yapmaya çalıştım fakat olmadı. Kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki, içimde çok büyük bir hüzün var ve geçmiyor. Sürekli son hali gözlerimin önünde. Kendimi rahatlatabilecek hiçbir yolum yok. Evet beslemesem de açlıktan ve besinsizlikten ölecekti ama yinede benim vesilemle can vermiş olması kabus gibi. Bu psikolojiden nasıl çıkarım bilmiyorum.
Kedim öldüğü için kendimi suçlu hissediyorum?