Ben nefret ediyorum, sağda solda inalara saldırıyorlar ve sahipleri hiç bişey yapmıyor.
Eğer benim ailemden birine saldırıcak olursam, yeminim olsun sahibini öldürmezsem adam değilim, evet büyük konuşuyorum, büyük lokma yiyorum büyük konuşuyorum. Aranızda Pittbul sahibi varsa köpeğine sahip çıksın.
Eğer benim ailemden birine saldırıcak olursam, yeminim olsun sahibini öldürmezsem adam değilim, evet büyük konuşuyorum, büyük lokma yiyorum büyük konuşuyorum. Aranızda Pittbul sahibi varsa köpeğine sahip çıksın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır o köpeklerden nefret etmiyorum onların sahiplerinden nefret ediyorum (saldırgan köpek).
yoksa çocuklarla oynaya sesi çıkmayan pitbulllar da gördüm
Hayır. Pitbull ve benzeri köpekleri sağa sola hava atmak için besleyen ve halk arasında dolaştıran... nokta nokta nokta.. tiplerinden nefret ediyorum.
yani şöyle düşün: aslandan nefret ediyor musun? hayır. ama birileri halk içindeaslan dolaştırır ve sonucu da ağır olursa kazığı hakeder.
Bu işin lami cimi yok, eğwr benim ailemden birine saldırırsa o köpek, anam avradım olsun sahibini öldürürüm
aynı duyguları paylaşıyoruz. ayrıca besleyeni görünce ara polisi şikayet et.
Maalesef beslemek yasak değil
Yasaklanmalı abi hayvanları severim ama pitbullun sağı solu belli değil hele sahibi deli ise geçmiş olsun
Birine saldırmasına gerek yok bakım şartlarına uygun değilse ara polisi ceza yesin sonra bak bakalım ne oluyor
Senin yüzün parçalandıltan sonra polisin gelmesi hiç bir şey ifade etmez
Anlamadınız sanırım saldırmasa da mesela yoldan geçerken gördün havlamadı bile ama ağızlı takılı değil ya da bahçede bağlı çit iyi değil bunlarda suç
Ben köpekten değil sahibinden nefret ediyorum iyi bir şekilde eğitim verse inan çok uysal bir köpek oluyor ama Türkiye'de çoğunlukla üstüne şalgam heee diyenler baktığı için sıkıntılı
Bunun eğitimle meğitimle alakası yok, o bir hayvan sinirlendiriği an gözü hiç bir şey görmüyor
Cok kesin yasaklanmalı