Ağaç dibinde uyuyan bir kedi var. Bu kediyi bir pitbull cinsi köpek görüyor ve saldırarak parçalıyor. Köpeğin sahibine de 14.982 TL ceza veriyorlar. Video koymadım çünkü mideniz kalkar.

Ağaç dibinde uyuyan bir kedi var. Bu kediyi bir pitbull cinsi köpek görüyor ve saldırarak parçalıyor. Köpeğin sahibine de 14.982 TL ceza veriyorlar. Video koymadım çünkü mideniz kalkar.

Pitbull cinsi tüm köpekler yasaklanmalı, kimse bana hayvan haklarından söz etmesin burada, çok hayvan sever olmama rağmen pitbull cinsi tüm itler yasaklanmalı, yasaklanmazsa bile ağızsız bir şekilde dışarıda gezdirilmesin kesinlikle yasaklanmalı, o kedinin ne suçu var? Kimse hayvan haklarından söz etmemeli burada bu kadar net söylüyorum pitbull cinsi sahipleri kendilerince b*kt*n bir şey uydurmuşlar o şekilde savunuyorlar kendilerini, neymiş iyi eğitilirse bir sorun olmazmış hadi lan ordan saldırgan bir hayvandan söz ediyoruz insandan değil.
Katılmıyorum sana. Realden ve sanaldan çok pitbull besleyen tanıdıklarım var ve hiçbirinin köpeği vahşi değil ve 1 kere bile kimseye saldırmadı. Suç köpekte değil sahibinde.
@gencoyn-135 Bu konuda senin ve senin gibi düşünenlere fikrimi mukaddimen yorumda belirtmiştim zaten şimdi başka söze gerek yoktur.!
İyi olmuş. Bu köpek sadece kediye değil, insanlara hatta çocuklara da zarar verebilir.
Peki sahibi, tasmayla bu köpeği tutarken ne yapıyordu? Niye engel olmadı? Bir şeyler derim de şimdi...
O tür genetiği değiştirilmiş, doğal olmayan ve vahşi hayvanların ticareti ve hatta direkt hayvan ticareti yasaklanmalı ve bunu yapan herkes de hapise atılmalı.
İnternette her yazan şeye inanma pitbull cinsi köpek ingiliz bulldig ve terrier cinsi köpeğin çarprazlanması tarafından oluşturulde ve Türkiye'de birçok sıkıntılı insanın elinde bulunduğu için böyle vahşi haldeler. Git bak bakayım Amerika'da bu kadar pitbull saldırısı çok mu.
Keşke bir de düzgün yazsaydın. Doğal olarak mı oluyor? Dediğin gibi olsa da normalde bu köpek türleri çiftleşecekler mi? Sanmam. İnsanların zoruyla olan bir şey. Ha sahiplerinin verdiği eğitimin etkisi yok mu, elbette var. Yine de doğal olarak olmaması gereken bir cins.
Sen dediğime bak Amerika'da bu köpekler çocuk bakıcısı ama burada insan hayvan katili
Cevap
10Cevap
Vahşi hayvan besleyenler kendilerini bi b. k sanma derdinde sadece, yok egitebilirim yok aslinda cok sevecenler boş ver gidin be. Bi b. k yapabildiginiz yok, vahsi hayvanlar yasaklanmali, besleyende hapis cezasi+para cezasi almali.
İzleyemedim ben bunu ağlarım diye 🥹Şu görüntü bile fazasıyla üzdü beni. Ne gühanı vardı o kedinin 😞 pitbulu alıp niye uyutmamışlar para yetersiz çook yetersiz 50 Binden açılmaşı bu davalar.
Neden uyutsunlar suç sahibinde olduğu halde
@gencoyn-135 gereksiz bir hayvan sahibiylw birlikte uyutsunlar başka sorun varmıydı.
Gereksiz bir hayvan olduğunu düşünmüyorum
@gencoyn-135 gereksiz ve yasaklı bir hayvan. Bir sürü güzel köpek varken.
https://www.hizliresim.com/5iwxlt3
Bu tatlı minnoşa sen gereksiz mi diyorsun şimdi:))
@gencoyn-135 küçük olan bir çok köpek tatlı ki.
Bu attığım da pitbull yavrusu
@gencoyn-135 biliyorum
Böyle bir tatlıya gereksiz demen üzücü
Tasması da var sahibi olan andaval neden müdahale etmemiş ki? egosuz eziklerin bu hayvanları besleyip şiddetle eğittiklerini düşünürüm her zaman.
Sahibi tam bir şerefsiz daha ağır küfrederdim ama her nekadar neyse 😡😡
Bu köpeklerin gezdirilmesi yasak olmalı ve bir ay hapis yatmalı
Gecende cocugun suratını parcalamış yazık
Aynı şekilde köpeğin sahibine iyi bir sopa atacaksın ki o kedinin öldüğü acıyı çekecek
Türkiye'de normal böyle durumlar sonuçta birçok pitbull gezdiren insan sıkıntılı
Pitbull köpeklerinin kesinlikle insanlardan alınması gerekiyor diye düşünüyorum.
Tamamen bu tur hayvanlar yasaklanmali iyi bir ceza olmus o kopegi elinden almalilar
Aaaaa Allahim bune yaaaa ay cok uzuldum kediyeeeee yavrummmm benim 😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Aynı köpeği sahibinin üzerine de salmalılardı. Sokakta pitbull gezdirmek terördür.
Köpeklerin ağzına bir şey takıyorlar ya ondan takmali köpek sahibi olanlar köpeklerine
Ayrıca 5 yıl ertelemezsiz hapis cezası.
Dogru duzgun yetistirmessen oyle oluyor
nefret ediyorum şu itlerden ya..
Iyy şu ite ne bakanda iş var ne kendisinde
Köpeğine sahip çıkamıyorsun alma
Pitbullarin hepsi toplanmalı
O parçaladığı bir insan da olabilirdi!
köpekte sorun yok iyi eğitilmemiş
Dişleri sökülmeli
Para ve Hapis
iyi yapışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?