Ya bugün katliam yaptim yanlisklika.
Ya bn pilav yapiyodum tezgahtan random bir kaşık aldim ben nerden biliim karıncalarn üstünde olduğunu hepsi girdi pilavın içine ayikladim elimle tektek bir kaçı yaşadı çoğu öldü. Bir kaçı da kavruldu çok pişman hissediyom yeter ua
Ya bn pilav yapiyodum tezgahtan random bir kaşık aldim ben nerden biliim karıncalarn üstünde olduğunu hepsi girdi pilavın içine ayikladim elimle tektek bir kaçı yaşadı çoğu öldü. Bir kaçı da kavruldu çok pişman hissediyom yeter ua
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilerek yapmadın sonuçta. Keşke herkes hayvanlara karşı bu duyarda olsa.
Ya sen bu dünya için fazla masumsun ben seni yerim
Ayip
😞
Kötü bişey demediim
Biliyom kız oyleisne yazdim 😞
Ya üzülme yanlışlıkla olmuş bilerek yapmamışsın kiii
Yaw dusunsene senden 50 kat büyük adam seni pilavin içinde pisiriuo
Ama bilmeden oldu görüp atmamışsındır yani öyle birine benzemiyosun
O kadar ayiklamaya calisirken goremedim onları fkenfkend komik ama üzücü olay ya
Yedin mi sonra o pilavı
Yedim
Sus
Kanka içinde karınca falan kalmamıştı dert etme kavrulurken son karıncaları aldim
Et niyetine yenirdi be.
Benim en büyük fobim tabağıma böcek değmesidir sadece uzaktan selam verse yiyemiyorum ya
@G_Hakikat Beleş kıyma
Vitamin o vitamin
@Eplanty Ohho sen bizim eve gelsen siyirirsin geçen salatamıb içine peygamber devesi atlamisti ikram etmiştim yemememisti lavuk
Olm...
Benim odamda tahta kuruları var diye evi onlara bıraktım 2 hafta arkadaşımda kaldım be
Arkadas ilmustuk ama 1-2 saat sonra gitti bende cok uzuldum ruhumun içine içine bakmasini ozledim
Bizim ev hamam böceği yavrusu kayniyo
Olm siz çernobilde mi yaşıyosunuz cnsjsns Neden bu kadar farklı tür sizin evde cnnxx
Ya akrep bile gördüm ben bu evde nediyosun..
Bak anlatayim o olayo
Benim dizim sakatlanmisti, yatağın orada namaz kıldım bir dönem oturarak sonra iyileştiği dönemde o gün ayakta namaz kılmaya karar vermistim yatağın biraz arkasında namaz kılarken eski namaz kıldığım. yerin ordan bir akrep gecmisti sonra direkt namazı bozup abimleri çağırmıştım
Ben akrebi en son mumya filminde görmüştüm 9 yaşımda a.. q orada olsam net kafayı yerdim, gerçi bizim arkadaş bushcraft yapmaya karar vermişti 0 dan benim gibiydi, karıncadan korkan çocuk 3 haftalık kamp sonrası yılanları şişe geçiriyor adana dürüm yapıyordu, inş öyle bir evrim geçirmem
Abimler dedin çoğul kullandın bence 2 den fazla abin olması ve senle konuşmam akrepten de korkunç öh lütfen öldrmyn
JAVRKWBDOEJFELFN
Yok la abimle babami çağırdim da 2 tane tane abim var.. m
Ama o olayda babam ve abim var xd
Akrebi de mi yediniz len cnamaksnxnx
Iy sus sus o kadarda değil KDJDJFJSJ
Nxmaajjss
ahshahshahsha koptum
Ya ciddi bir soru video kayitlari bile var 😞😞
Ayy kıyamam sana sen herşeye layıksın aşk
Vay be gbertmissin
Vicdan cekiyom