Kedilerde babalık hakkı, hak mı bu?

Aşağıda gördüğünüz siyah beyaz dişi kediyi ben sokakta buldum. İlan verip sahibini aradım bulamayınca sahiplendim. Kızana girince de cins olduğundan cins bir kedi bulup ciftlestirdik. Maksat asla satmak degildi muhabbet kuşum 150 ye yakın yavru doğurdu 8 senede, birinden para almadım.

Damat adayımızı sahibine geri vermek için 10 gün kadına ulaşmaya çalıştık görüldü attığı da oldu cevap vermediği de oldu telefonu açmadığı da oldu.
Sonra kedimiz hamile kaldı hamilelik 2 ay dediler doğum zahmetli dediler doğurdu 2 aylik oldu şu an biri bende biri abimde birini de amcama verdik 3 yavru geldi dünyaya. Anne kaçtı gitti bulamadık. 4 ay surdu bu süreç. Ve bu süre zarfında babanın sahibi kadın bir kerecik olsun ne durumdasınız diye sormadı aramadı ilgilenmedi. Kendisi de hayvan ticareti yapan evinde cins kedi üretimi yapıp satan bir kadın. Elindeki kediler satılınca aklına gelmişiz 4 ay sonra heralde aradi bugün beni, beni engellemişsin kediler nerde?
Dedim sen nerdesin 4 aydır? Kusura bakma da yok kedi medi aldı benim eski erkek arkadaşım gitti nazilliye dedim. Ortada sözleşme yok bisi yok şimdide gelmiş ben seni şikayet edicem diye mesaj atmış. Umrum değil kanitlayamaz. Ama canım sıkıldı, hak mı bu? Saçmalık..