Güncellemeler
+1 yıl
Soru başlığı nedir ya kim düzeltti bunu Allah aşkına?
Anneme verdiğim yavru kedi annemin katladığı halının içine girmiş görmemiş annemde silkelemiş 5. Kattan aşağı düştü hemen gittim aldım özel veterinere gücüm yetmez asla ayın sonundayız zaten ilk müdahale için belediye veterinerine götürdük sadece iç kanama olmasın diye iğne yapıldı ama ayağa kalkmıyor çok şükür iyi görünüyor ama ayağa kalkmadı hiç korkudan boynuma sarıldı gidip gelene kadar ne yapayım ben veterinere götürmeye imkanım yok 😥😓😓

Uyuyor şu an :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun zarar görmüş olabilir
İç organları zarar görmüş olabilir götür evde durarak iyileşmez o hayvan bakamayacaksaniz almayin yazık günah
Ne kadar kırıcı bir laf bakamayacaksan alma !! Sokaktan kedi sahiplenmek için zengin mi olmak gerekir özel veterinerler ateş pahası
O kediye röntgen, tomografi vs. cekilmesi şart, yani acilen veteriner hekime götürmelisin. Buradan verilecek tavsiyeler hiçbir işe yaramaz üzgünüm.
Püü bi kediye bakamadınız, halı silkelemek diye bir şey mi kaldı mk. Salçada kaynatıyonuz mu? Tam zamanı şimdi güzel olur.
Gecmis olsun kardes belediyenin veterineri yardimci olurdu sana
Olmadı ne yazıkki
Kırık çıkık incilme burkulma yoksa kendini toplar ama varsa sorun acı çeker tedavi lazım
Veterinere götürüp durumunu anlat vicdanlı biriyse yardımcı olacaktır öncelikle masrafı hakkında bilgi al
Eğer ayağa kalkmazsa yarın özele götürcem iç kanama için önlem alındı şu an tek sorun ayağa kalkmaması korktuğundan da kalkamıyo olabilir ama mutlaka götürcem
Veterinere git borç de
Kırıkları olabılır ne kadar erken o kadar ıyı
@Dumanseven bana ulaşabilir misin bi
Ulaştım?
Ölür
Senin memeler büyük mü küçük mü
Beni ekle sana bir şey diyeceğim
Sana istek atıyorum neden geri çeviriyorsun