Dünyanın En Masum Sevimli Canlıların dan Bi Tanesi Kedi Dostlarımızı Seviyor Musunuz? İlk Ne Zaman Sevdiniz Nasıl Gerçekleşti Ve Nasıl Duygular Hissetiniz? Ben Bu Yıl İlk Dokunarak Sevebildim Evet Önceleri Bakarak Seviyordum Ama Dokunmaya Çekiniyordum Tanımıyor çünkü Saldırabilir de Nerden Bilebilir ki Benim onu Seveceğimi 😊 Neyse Dokundum Maşallah O Kadar Güzel ki Huzur veriyor Hassas Yumuşak Oldukça masum Hemen Yüzünü kafasını Elime Sürtmeye Başladı İlerleyen Zamanlar da Artık bi kere güvenince hiç sorun Etmiyor Yavruları da Vardı Yanına Yaklaştım Önce Tetikte Baktı Tabi Ama Bir şey Yapmayacağımı görünce Tepki Göstermedi Kendisi Dışarı çıktı Bana bıraktı yavruları sonra geri geldi tabi Gezmeye çıkıyor Anne Kedi
Kedileri seviyor musunuz? İlk ne zaman kedi sevdiniz, nasıl gerçekleşti ve nasıl duygular hissettiniz 😻😊?
Bu hafta yürüyüşe çıktım ve bir piknik alanına gittim oturdum, uzandım yanıma bi kedi geldi sevdim sonra yattı yanıma sevmeye devam ettim. bir süre böyle geçti güzeldi sonra v edalaştık gitti kendisi
Yiaa Maşallah 💕😻 Çok Şanslısın Keşke Benim Yanıma da Gelse Kedi Ama Ben de Ben gidip seviyorum Kendileri çekiniyor hatta bazıları Kaçıyor bile😅 Ben Önceden Köpek de Çok Sevdim Onlar da Öyle Masumlar ki Bizim Apt Kedi var Anne Kedi Maşallah Çok Uysal Resimde Yazdım Paylaştım Gördün Dimi 😊 Arada Gördükçe Kafasını Elimle Seviyorum Hemen Elime Sürtüyor Yüzünü Kafasını bazen kafa Vuruşu yapıyor elime 😅 Rabbim Ne Güzel Yaratmış
Açıkçası kediler bana yaklaşıyor ve bubdurumfan çok hoşnutum yine bu durumdan önce yakın zamanda bir kedi geldi bacağıma sürtündü falan ben de onu besledim. güzel hayvanlar💖🧚🏻♀️
Yia Ne Güzel 😊 Ben de Böyle Olmasını Çok Ama Çok İstiyorum Ne Yapmam gerek Sokak kedisinin Yanıma gelip Kendisini sevdirmek istemesi için Bazılarını Sevebiliyorum ama çoğu Çok hassas Oluyor Bilirsiniz Elini uzat kaçar halbuki sevmek istiyorum zarar vermicem ko
Belki inanmayacaksınız ama ben hastaydım. Ama nasıl ağrıdan ölüyorum resmen. Sabaha karşı hastanedeyim. Ağrı kesici igne yapıldı. Lâkin ağrı azalmadı. Doktor "1 saat bekle, sonra başka ilaç verelim" dedi. Oturdum acilin önüne. Dizlerimi çektim ve dört büklüm oturuyorum. Bu arada kedileri pek sevmem. Fazla hırçınlar saldırganlar falan diye düşünürüm. Neyse bir kaç dakika oturdum. Böyle, daha önce hiç görmedim böyle bir kedi hayatımda. Sigara almak için bacaklarımı bağdaş kurdum , ufak tefek falan koşarak geldi kucağıma zıpladı. Kucağıma oturdu. Normalde izin vermem tam sigara yakarken geldi. Dedim neyse küçük otursun. Ve sağ ön patisini tam ağrıyan yere koydu ve benimle beraber asla kımıldamadan ilaç saatini bekledi. Saat doldu ve kucağımdan kalkıp sessizce çekti ve gitti. Şimdi kedi sahiplenmeye karar verdim ❤🌺
İşte Bu Rabbimizin Yardımı Aracı Olarak Kediyi Gönderdi Sana 😊 Yoksa gelip Ağrıyan Yerini nasıl bilip Yardımcı olsun Kediler de köpekler de Saldırgan Değiller Aslında Bu İnsanlığın Hatasından Kaynaklı Nasıl mi Bi Hayvanı Ölüme terk Edilirse yiyecek bir şey verilmezse üstüne Gördüğünde Eziyet Tekme falan bunu Söylerken Bile Aşırı Sinirleniyorum Vicdansızlar Hayvan da Doğal olarak baskı da Kalıyor Psikolojisi Bozuluyor Şimdi Sen Bi zarar vermezsin yemeğini verirsin Yine saldırması işte Önce o zalimliklerden dolayı dengesi bozuluyor Güveni sarsılıyor yani Ama Baktığınız da Çok iyi bakılan sevgi gören kedi köpek nasıl da insanın peşinden neşeli geliyor
Yani Şunu Söylüyorum Onların Psikolojisi Biz İnsanlara Göre Daha Hassaslar İncitmeden Nazik sevgimizi göstermeliyiz Sevmiyorsak Bile Zarar vermek asla olmaz Sadece yiyecek su verirsin bu bile yeter onlar için
Severim ama bir yandan da korkmuyor değilim. Küçükken bi tane ruh hastası kedimiz duman vardı. Ben herifi severken elime üç çizgi çekmişti. O gün bugündür korkuyorum