Merhaba, Benim camda beslediğim ve evimizin minnoşu olan bir kedimiz var. Adı PITIR. Çok pıtır biri kendileri de, çok seviyoruz. Bugün onu balkona aldım sevdim, ısırmak istiyorum onu ama hijyenik değil diye frenliyorum kendimi. Yumuş yumuş bir canlı, popişine vurarak seviyorum. Gerçekten kelimeler ile ifade edemediğim bir sevgim var ona karşı. Poz da veriyor bakın.. kendime ait evim olursa pıtırı alacağım. Prens pıtır yazan bir köşe yapacağım ona. Çünkü onu yerimmm.
Kedileri, hayvanları çok seviyorum. Her ay gelirimden bir miktar ayırıyor, mama alıyorum. Başta sokağımdaki sonra şirketteki ve sahildeki kedilere bakıyorum. İki tane de köpeğim var. :)
Ne kadar sevsem de bazen istemeden kötülük yapıyorum. Bugün baktım kedi duvarın üstünde bekliyor. "Oyy sana kıyamam" diyerek kediyi yola indirdim. Bayâ bir yürüdüm baktım köpekler saldırıyor. Meğersem köpekler saldırdı diye duvara çıkmış. 😁 Köpeklerden kaçarken daha berbat bir yere tırmandı.
Biraz uğraştırdı. Elimize birkaç yerden kesik aldık ama kurtardım. 😁 Fotoğrafı arkadaş çekmiş.
Maşallah çok minnoş, çok iyi yapmışsınız. Sizin gibi hayvansever insanlar olsa keşke daha fazla, biz de ailecek beslemeye ve bakmaya çalışıyoruz. Evimizde de 2 tane köpeğimiz var. Ben de bu cam şekerine bakıyorum 🙃
Yok ben öyle pis olan yerde yaşayamam. Hiç sevmem. Temizlik ve derli toplu olmak çok önemli. Bakımını ve temizliğini yapamayacağımı düşündüğüm, sorumluluğunu alamayacağım bir canlının da bakımını üstlenmem zaten..