Ben birçok kez büyüttüm besledim asker eyledim😀 Evet hayvansever KScanlar, kedileri sever misiniz?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben birçok kez büyüttüm besledim asker eyledim😀 Evet hayvansever KScanlar, kedileri sever misiniz?

Covidle beraber kedileri yakından tanıma fırsatım oldu. Sonrasında elli kadar kedi hayatıma dokundu. Harika canlılar. Keşke minikken tanışma fırsatım olsaymış.
iyi zamanlama aldın karı kız ayağına kızlar karılar bayılır evde kedi besleyene biraz büyüyünce sokağa at gitsin lan bir bitmediniz aşağılık derecenizi artık ölçemiyorum
Besledim, hasta olmuşlar 2 kediyi tedavi ettim... gözleri kötüydü.. ne zaman sokağa çıksam eve geç dönerim ksksjss napim ayol kedi sevmek suçmu
😀😀😺
Bu bir soruydu 🙄
Ahaha suc değil elbette, olurr muu🌸
Isterse suç olsun 😂
Tişikkirler🥳
Ben bir kedi annesiyim. Onu çok seviyorum. Hayatımda olmasaydı ne yapardım gerçekten bilmiyorum. İyi ki var.
Cevap
30Cevap
Kedileri çok severim, besliyorum :)
hayır maalesef
Severim ama uzaktan beslemem çünkü bakamıyorum elimde öldü bir kac defa artık bakmıyorum
Canerozkumu tanıyon mu? Bir şeyin oluyor mu?
Yok hocam
Kedişler yaa var bende de bi tane bakması biraz zahmetli ama baldan tatlılar yeni huy çıkardık evden kaçıp kaçıp geri geliyoruz başa da çıkılmıyor bunlarla 😂😂
British kızımız var hiç kendini sevdirmez bize ancak kendi isterse gelir. Aşırı seçici her mamayı yemez. Tüyleri de çok dökülüyo temizlik yapmaktan yaşlandım.
Evet, çok sevimli oluyorlar. İnsanın kedilere kayıtsız kalması imkansız. Sokakta görürsem ilgilenirim, bir severim. Mama vermeye çalışırım.
evde ailem izin vermiyor ama besliyorum dışardaki kdileri bizim balkonumuzun altına kedi gelirler siyah beyaz renkli kedileri çok severimmm
Şahsen ben yavru ve minnak hallerini seviyorum. Büyümeyen ve hep küçük kalan bir kedi olsaydı, hemen alabilirdim :)
Evet besledim bazen gittiğim restoranlar da kedi köpek oluyor tavuk kemik türü şeyler yediğim de veririm yerler 😊
Besledim hâlâ beslemekteyim kedileri çokkkk seviyorumm
Ben çok seviyorum ama besleyemem, hic bir hayvanı besleyemem, çünkü ölüyorlar vakitsizce.
Bağlanıp gitmesi üzer:((( yeterince üzülmüyormusum gibi...
Hep olmuştur kedi çok severim onlar beni daha çok sever hatta
Kedileri evde sevmem
Ama sokakta beslerim
Çok seviyorum ve bir evim olduğunda almak istiyorum ama bakımı çok zor diyorlar 😓
Kedileri çok seviyorum ama hiç beslemedim. Ailemin yanından ayrılınca alabilirim kediş.
kediler sevilmezmi ya şu tatlılığa bakkk ısırcammm
Deli oluyorlar, hatta anarşist diyenler bile vardır kediler için 😄
3 tane sokaktan kurtardığımız yavrumuz var erkek arkadaşımla birlikte, kendim doğursam bu kadar severim...
ben şu an besliyorum bi tane pisi pisiyi :D
Kedim var benimde hatta muhabbet kuşu da var beraber yaşıyorlar
Evet eskiden besliyordum insan hayatina renk katan guzel hayvanlar onlar.
Bizim Alanya'da yazlık var oradaki kedilere bakıyoruz
Kedi besledim. Geçtiğimiz yıl öldü.
:/
Evet şu an bir kedim var evimde ve kedileri çok seviyorum.
şu an besliyorum kfkf
Kedim var ve çok tatlı tarçın adı 🤭
Kediler aşktır.
kedi beslemeyen insan eksiktir
Evet kedileri çok severim.
Evimde 3 tane kedi var
Sayısız diye bilirim.
Evet seviyorum ama beslemedim hiç
Sokaktakilere bakıyorum.
ayy evet kedileri severim. :)
Üç defa kedi sahiplendim
Çok kez besledim ama şu an beslemiyorum
evet çok severim
Besledim sahip çıktım bilirim.
Alerjim var maalesef uzaktan seviyorum...
Besledim seviyorum ama köpek daha çok seviyorum
1 tane kedim var zaten, çokkk severim.
Evet 1 tane kedim var
11 yaşında bi kedim ve yavrusu vardı evet ✔️
Hiç beslemedim ve şu aralar düşünüyorum
Kedilerden gına geldi.
evet kedim var evde
Köpeğim var şu an Chucha , kedilerden korkarım
Üç kedim var.
22 tane
Evet
Kediciyim