Muhabbet kuşumun nesi var?

Arkadaşlar erkek muhabbet kuşum 2,5 - 3 yaşında ve son 3 gündür çok kötü. Uçmasında hiç problem yoktu yine yok ama kafeste durarken bir anda bir şey oluyor kendini yerden yere çarpıp can çekişircesine kafasını hızla silkip kanatlarını açıyor ve titriyor hiçbir şey yiyip içmiyor hiç ötmüyor ne yapacağımızı şaşırdık. Normalde kendine dokundurmazdı bile ama son günlerde öptürüyor dokunduruyor sevdiriyor neyi var lütfen yardım edin böyle bir vakayla karşılaşan var mı çözümü nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam yazmanıza gerek yok çözüldü canım uğraşamam daha fazla. Sanki biz kuşun canına kasd ettik ulan. Ne istediyse yaptık sevgimizi eksik etmedik aptal evlatlari zaten acımız büyük bazı canım ne dediğini bilmiyor benim asabimi bozmayın, ilgilenen herkese teşekkürler yazmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam yazmanıza gerek yok çözüldü uğraşamam daha fazla. Sanki biz kuşun canına kasd ettik ulan. Ne istediyse yaptık sevgimizi eksik etmedik aptal evlatlari zaten acımız büyük bazı ne dediğini bilmiyor benim asabimi bozmayın, ilgilenen herkese teşekkürler yazmayın