Arkadaslar muhabbet kuşum odada tek kalınca bağırıyor kesinlikle susmuyor. Eve yabancı biri gelince bağırıyor üstünü kapatiyoruz daha çok bağırıyor. Kesinlikle susmuyor illa yanimizda olmak istiyor. Odanin kapisini kapatirsak kapiya yapisiyor.Gordugunuz gibi kapiyi acana kadar boyle duruyor. Neden boyle yapiyor muhabbet kusu olanlar varsa soyler misiniz sizinkide boyle mi?
Bağırıyorsa kızıyor demektir. Çıkar dışarı serbest bırak. Benimkide öyleydi kafesin kapısını sürekli açık bıraktım uzun bir süre. Kafesten çıkar sabit bir yere konardı. Oradayken dokunmazdım hiç ki temizliği kolay olsun diye. Sonra o çığlıkları atmayı unuttu.
Üzgünüm ama böyle salakça bir yoruma uslup falan hiç uğraşamam bu hayvanları doğaya salarsan iki gün bile dayanamazlar hava şartları olsun mahfettiğimiz doğa olsun hem onu bunu geçtim bu hayvan evcil kendine yetmeyi bilmiyor esaret altında doğmuş yani doğada yaşayamaz tabii şunu da geçmemek gerek bu hayvanların doģal yaşam alanları Avustralya sahilleri yani Türkiye ile tamamen alakasız bir yer lütfen yorum yapmadan önce biraz düşün olasılıkları tart.
En İyi Cevaplar