Kedimi eve gelen misafir kedilere nasıl alıştırabilirim?

Bi yakınımız 15 günlük köye gidecekmiş 2 tane 7-8 aylık kedisi var onları götüremeyeceği için ve bizimde kedimiz olduğu için 15 günlük bize emanet edecekmiş. Benim kedimde eve ayrı zamanlarda gelen 2 kediye de sürekli tıslamıştı kısacası arkadaş olsunlar diye 1 2 saatlik getirdiğimiz kedilerden hiç hoşlanmadı. Ve kedimiz bu ay 2 kere balkondan düştü tabi korkak olduğu için en yakın arabanın altında beklemiş düştüğünde, gece düştüğü için farketmedik ama yarım saat 1 saat sonra geri almıştık yanı. Kısacası beni korkutan şey gelen kedilerle kavga etmesi değil, kedimin depresyona girip geceleri evden kaçması vb. Ve bi yerde soyle bisey okumustum 1 hafta ayri odalarda tutun obur hafta esyalarini degistirin falan diye ama Gelecek kediler sadece 15 gün kalacağı için öyle aman aman alıştırmama gerek yok ayrı odalarda da sadece geceleri tutabilirim ama geceleri de miyavlarlarsa yukardaki komuşumuzla aramizda sorun cikabilir zaten onlarla biraz aramız kötü ses çıkmasınıda istemiyorum. Yanı kısacası kedimi eve misafir gelecek kedilere nasıl alıştırabilirim?
Kedimi eve gelen misafir kedilere nasıl alıştırabilirim?