Birkaç ay sonra başka bir eve taşınıyorum şuanki evimde bahçe var kedim küçüklükten beri dışarda durmayı seviyor kısırlaştırdık ama yine dılarıya çıkmak istiyor hiç durmak istemiyorum içeride gideceğim ev daire olacak ne yapıcam bilmiyorum balkonu var ona hayatta yetmez neler önerirsiniz ne yapıcam bilmiyorum
1 ay
Kedimi eve nasıl alıştırabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Evin farklı yerlerinde mama kapı koyun ve sürekli oynamayı deneyin alışana kadar
Çaresini bulursan bana da söyle lütfen balkon kapısını açamaz oldum yoksa aşağıya atlamaya çalışıyor. En kötü yazlığa götürcem çünkü bütün gün pencere kenarında dışarıyı izliyor.
İçeride uğraşabileceği dikkatini çekebileceği şeyler bulun balkondan atlamasındab korkuyorsanız cam balkon şeklinde kapattırabilirsiniz
Alışır mı acaba
Yemeğini yiyip dışarıya çıkmak için kapının önünde bekliyor
Zorlu bir adaptasyon süreci yaşayabilirsiniz ama bi süre sonra adapte olacağını düşünüyorum
Sık sık parka çıkarırsınız o da bu duruma alışır bence veya tekrar bahçeli bir ev bakmalısınızdır alışacağını düşünmüyosanız
Kediyle oturup bı hasbihal edin belki alışır
İçeride uğraş alanları yapın.
Neden taşınıyorsuj
Evli bekar?
Bekar
Balkon var mı?
Soruyu okumadın galiba
Evli olsan daha geniş bir ev bekâr olsan hayatını ikame edecek olsa yeter diyecektim ya