Evcil Hayvanlar Hiç tavşan beslediniz mi? linaiste Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İlerde beslemeyi düşünüyorumda besleyen varsa deneyimlerinizi anlatabilirmisiniz? Hiç tavşan beslediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hayır beslemedim 0 0 Yorumla
RuhsuzRuhTaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben beslemedim ama küçükken bir yakınımız besliyordu. Evlerinin hep koktuğunu hatırlıyorum, bakımı zor bir hayvan olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Besledim heryeri bok ettiler birden 10 tane oldular 😂😂 0 0 Yorumla
Nawier Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl Sidik ve dışkıları aşırı iğrenç kokuyor.Evde bakılacak bir hayvan değil. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl çok fena hayvan ya bahçede kazmadık yer bırakmıyor 0 0 Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Besleyen kız arkadaşım vardı. O aklıma geldi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Beslemedim 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 430 cevap paylaştı. Beslemedim 😌 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır beslemedim
Ben beslemedim ama küçükken bir yakınımız besliyordu. Evlerinin hep koktuğunu hatırlıyorum, bakımı zor bir hayvan olduğunu düşünüyorum.
Besledim heryeri bok ettiler birden 10 tane oldular 😂😂
Sidik ve dışkıları aşırı iğrenç kokuyor.
Evde bakılacak bir hayvan değil.
Yıllar önce beslemiştim.
Fotoda iki tane davsan var
çok fena hayvan ya bahçede kazmadık yer bırakmıyor
Baş belası bir hayvan çok zahmetli
besleyemem tavşan fobim var
Evet çok severim ama evde olmuyor
Hayır, bakılması zor diye biliyorum ama
Besleyen kız arkadaşım vardı. O aklıma geldi
Beslemedim
beslemedim ama zevksiz
Dehşet kokuyor