Tavşan almaya karar verdim ama çevremdekiler bokunu yiyorlar falan diyo böyle birşey var mı ya boklarını yiyor mu bunlar LKDJEJEKEJEJDKDKJRJRJR ŞUNUN TATLILIĞINA BAKUN OYŞŞŞ EMOJİSİ BİLEAAA TATLI🐇🐰
Ben daha önce tavşan baktım 😄 bakımı göründüğü kadar kolay değil sürekli temizlik istiyor ve dışkısı inanılmaz kötü kokuyor. Eğer bahçeniz var ise alıp bakabilirsin ama evde bakılacak ise hiç tavsiye etmem. Çok tatlı bir hayvan ama bakımına özen istiyor.🐰🤍
Evet yiyolar ama iki farklı dışkıları var birini yiyorlar sadece benim vardı ani bi şekilde öldü geçen hafta söz falan dinlemiyorlar yanlız köpek gibi uyumlu olcağını düşünme ve çok kokuyor çişleri
Hayır hayvan satan bi pazardan almıştım hollanda lop tavşanı evdeki halıyı bile kemirmişti erkekti bazen ısırıyordu ama çoğunluk kendi halinde oyundan falan anlamıyorlar tuvaletine gitmeye üşenip evin içine işiyordu
Eğer hergün ilgilenemem temizliyemem diyorsan boşuna alma tuvaleti aşırı kokuyor günde iki kez temizliyordum geceleri bunlar uyumuyor ztn ses yapıyordu kafesten çıkartmam için gece bölük bölük uyuyordum
Evet yiyorlar besledim ama evde çok zorlanıyorsun pisliğini yemesi kötü değildir tavşan çok temiz bir hayvandır zaten pisliğini yemesi iğrenç gelebilir ama normal ve tavşan için sağlıklısı dır