Merhabalar, evde tavşan besleyen var mı? Bakımı konusunda bilgi verebilir misiniz ☺️ Şöyle bir pofuduk var evimizde 🥰 ilk veteriner kontrolünü yaptırdık ancak bulunduğum yerde tavşan deneyimi olan bir veteriner yok ne yazikki. Hepsi kedi köpeğe yönelmiş, sanki bir tek onlar varmış gibi.. parazit ilacını bile cookk zor bulduk🤦🏻♀️ Şimdi tuvalet egitimi için uğraşıyorum, iyi gidiyor ara sıra kaçaklar olsa da 🤦🏻♀️🤷🏻♀️☺️Ona konforlu bir ortam sağlamak icin nelere dikkat etmem neler sağlamam gerek?
İlk olarak herkes kediye ve köpeğe yöneldiği için bunu yadirgamamak gerek. Sen bunu sahiplendiysen lütfen ona göre soru Sor. Tavşanlar evde beslendiğinde özgür şekilde takıldığında evin her yerini duvarlarda dahil olmak üzere kemirir. Bunun onune geçebilmek için kafese tikman lazım. Bunuda hiçbir hayvan sever istemez. Sürekli yanında olman gerekir kemirmemesi için. Ama kemirmez ve buna engel koyarsan çok büyük hastalıklar doğar.
Aldigim turun yetiskinlerinde kemirme alışkanlığı yok, 6ayda bir dis kontrolleri var. Kafeste değil. Biz yokken balkonda, biz evdeyken serbest geziyor. Geldiginden beri hic bir sey kemirmesi, fırıl fırıl kosuyor evin icinde
2 haftadır bizde, havalar da gündüz 35-36 dereceyi görüyor şu an ama kumunu günlük değişiyorum. 🙈 Diğer türlü kokar muhtemelen, hamsterlarda çok çektim😁