sadece kuş ve su kaplumbağası öptüm. köpekle o tür bi yakınlığımız oldu ama yalamaya çalışmıştı hemde herkes dokunuyor öpesim gelmedi açıkçası. bilemiyorum
Aileden dolayı mı alamazsın, yoksa evde hayvan olmasına karşı olduğun için mi? Sağlıklı yaşamın sırrı onlarda valla ahah. Olsun, sokaktakileri seversin o da bir güzelliktir
Babacık yeni yeni diyor, annecik demiyor onun yerine annesinin küçük oğlu diyor ahsjs aşkım bebeğim bir tanem diyor onun dışında genelde cümle kuruyor. Bizim ki biraz sıkıntılı bir çocuk kelime öğrenmek yerine cümle öğreniyor 😂
Sana yazıklar olsun ya. Lan ben seni böyle bilmezdim. O kadar selam sabah muhabbetimiz var. Nasıl böyle bir şey yaparsın sen? Beni niye çağırmadın ben de öperdim 😃
Hayır iğrenirm her hayvandan iyy oda ne öyle aklıma geldide tabikide ketylerdi bir zamanlar saat kaç ya böyle sabah olucak neredeyse evime mi gitsem benim bir tane kettyim var sabah gelirmi onu öpe öpe doyururdum iyicene çok mutlu olur benim opüşümden
Abimin eski kedisini kendi alman kurdum akrabamıxın çiftliğinde benim baktığım atı öpüyorum, zaten köpek sağ olsun daha sahiplendiği ilk ay daha 3 aylıkken ağzımı yaşadığı için artık tiksinemez oldum.
Çok sevdiğimiz için öpmek bize iyi ve hoş gelebilir ama canlılar arasındaki en çok mikropa sahip ağız, insan ağızı olduğu için karşımızdaki can dostlarımız için de tehlikeli. Özellikle yeni doğan hayvanlara dokunmak bile onların mikrop kapmasına neden olabilir.