Aylar önce evcil bir kedim vardı. İlk olduğu için pek sırnaşamıyordum ve ona alışamadan gitmek zorunda kaldı. Sanırım kedi ve köpeklerle pek samimi olamayacağım bu gidişle ama kendilerini çok tatlı ve sevimli buluyorum, umarım yenebilirim bu çekimserliğimi..
Canının yanmayacağını bilsem ben kedimi çıtır çıtır yiyeceğim de... Neyse😑her an öpebiiyorum hatta burnumu o orta uzunluktaki tüylerin dayayıp kokluyorum öyle bir aşk bu🤗😅😍
Bi anlatsam neler çektiğimi, 3-4 aydır bende bu, ki alamam lazımdı çünkü alerjim var dayanamadım napiim? 😅2. nci karma aşısından 3 gün sonra iyi görünmedi şüphelendim. Ki Allah'tan bilgim vardı kedilerle ilgili.. Eliza testi yaptırdım, sonuç kuru fip😵Ama 2 çeşitmiş. 1'i yaş fip ki o birkaç haftada kesin öldürüyor tedavisi yok. Ağızdan ilk etapta salya gelir, çoğaldıktan sonra burundan da geliyor ve sonuç boğularak ölüm tabii. Ben bundan korktum, benim kedideki salyasız olanı.. Benim gittiğim veteriner çok çok iyi. Nasıl kurtardı bilmiyorum ama bir daha nüksetmeyebilir dedi. Sadece bağışıklığını yüksek tutmak lazım başka bir şey yok. Valla ne gerekiyorsa yaptım borç yaptım ama bunu kurtardım profilde de resmini koy 😍🤗🤗
Maskeli kedi cinsi. Çok zeki bir kedi türüdür. Her şeyi hemen anlar bu kediler. Eğitimi kolay olur diğerlerine göre. Ne kadar tuttu veteriner ücreti toplamda
Valla bize indirim yaptı haliyle yeğenlerim 6 kedi 1 köpek var😅1 köpeği daha vardı öldü yaşlı olduğundan falan.. Valla devam ediyor aslında eğer vitamin ve takviye gıdasını da eklersen. Haa bir de royal canin kitten mama almak zorundayız o da 1 kilosu 100 tl oldu 😅1500 TL ilk etapta.. Bu arada bi sokak kedisine antibiyotik de aldım onu da yazdırdım 75 TL.. Duramıyorum 😅
Kimisi doğuştan şanslı oluyor işte. Birde çöp tenekelerinin yanında bir lokmaya muhtaçlar var. Ama ben onları da ihmal etmiyorum. öpmesemde besliyorum 🥰