Evcil hayvanınızı öpmekten tiksinir misiniz?

-
(14 Temmuz 2022, ÖpeyimDeGeçsin, saat: 16:21).
Hayır 💋
Evet 🤢
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evcil hayvanınızı öpmekten tiksinir misiniz?

-
(14 Temmuz 2022, ÖpeyimDeGeçsin, saat: 16:21).
Öpmem, sağlıklı bulmuyorum. Çoluk çocuk ağzının içine sokuyor, doğru değil. Birkaç sene evvel hastaneye acile bir çocuk getirdiler, kedi kılı nefes borusundan akciğer kaçmış, ödem oluşturmuş, acil ameliyata aldılar. Buna benzer örnekler çok. Sevin, ben de seviyorum ama sağlık kurallarına da uyun bence.
Horozum var. O durduğu yer de sarılıyorum ona kıpırdamıyor bile. Yüzüne öpücük konduruyorum. Yürüyorum. Bir bakıyorum pesimden geliyor. Biliyorki ona sevdiği yemden vereceğim. Gün içinde bu anı defalarca yaşıyoruz ❤. Bazen kucağımda taşıyıp gezdiriyorum. Usluca durup gezdiğimiz yerleri izliyor. ❤❤
Temiz olunca dudağını ve biyiklarini bile tek tek öperim valla o pisiciğin. dd
tabii ki hayır :D tipe bak zorla duruyor dfjskl
Cevap
31Cevap
Köpek öpebilirim
6 sene önce aldığım Alman kurdum zero daha eve girdiğinin ertesi günü ağzımı yaladığından sonra artık insan öpmekten tiksinebilirim onu öpmekten tiksinmem artık benim bi parçam sanki kendi öz kardeşim/evladım gibi
Sözün meclisten dışarı. İnsanoğlunu tanımaya başladıktan sonra hayvanlar bana çok masum ve dost gelmeye başladı. şu an evimde 3 tane birbirinden güzel kedilerim var ve artı olarak diğer evimde güzel mi güzel bir köpeğim var. kedilerimi ve köpeğimi öpmekten duramıyorum. insanoğlunun pis ağzını öpmektense hayvanları öpmek benim için daha hayırlı. Teşekkürler...
Benim kedi benden tiksiniyor ımik öptüm diye 1 saat kendini temizledi geçen sjsjjs
Ben de kedi var.
Hep öperim. Babam şaşırıyor mesela :D
Allah aşkına hayvanlar sevilmez mi? Onlar da bir can :)
Aslında tiksinmiyorum. Ancak maddi durumlardan dolayı kedime aşı yaptıramadım. Bu yüzden bir süredir dokunmuyorum.
Ben kucukken koydeki kopegimin agzindan opuyodum mikrop kapicam dusuncesi yoktu gidip tum ilgimi gosteriyodum kopege
Hayır, hayvanları sevmek benim hayat felsefem oldu resmen neden tiksineyim? ☯
Temizliğinden eminsem öperim ama sadece kendi bakıp temizlediğim hayvanı öperim.
Hollanda lop tavşanım Pamuk çok insandan belki benden bile daha temiz o yüzden öperim
Zavallı kedi tüyleri yapış yapış oldu diye kriz geçiriyor 🤣
gifin devamı nerede, 🤣 ben öpmem tüylerinde bize ağır gelebilecek bakteriler var
Evde baktığın için tiksinmezsin ama kedi gibi bir hayvansa tüylerini yutma olasılığın var demektir
Hayvanları opmemm ya şu aşırı kedi hastaları da dışardan sempatik olduğu için kendi can sıkıntısı için alıyorlar başka bir hayvan girse kaçar tiksinir aa bencil insnlar
ya fare yediyse😶😶🌫️
Ev kedisi 🙄
Hiçbir hayvanı öpmem. Manyakmıyım hayvanı niye öpeyim
Hayır Sürekli Öperim Her Hayvanı :)
Hayır beee ne tiksineceğim o benim evladım gibi.
Kuş kedi belki ama köpek olmaz
Hayır, tiksinmem 💜
Yok ki tiksineyim : (
Yerim ben onu😄
Hayır öpmesem kendi gelir zaten
Dudaktan öpmem
Öpmeyen insandan tiksinirim asıl
Hayır hic tiskinmem kendi besledim hayvanı
hayır tersine çok severim
Sadece kedileri öpebiliyorum
Hayır kedimi öperim bol bol 🥳🥳
o da beni öpüyor iyi ki var