Evcil Hayvanlar Yeni sahiplendiği hayvan çok tatlı değil mi? MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sabah tül de fark ettiğimiz hamam böceğine uyuyor diye kıyamadık ve ben de ismini ELİZABETH koydum. Ama birazdan vedalaşacağız peki çok duyguluyum beni teselli eder misiniz🥲 Yeni sahiplendiği hayvan çok tatlı değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bu da çok tatlı balkonda güneşlenirken yakaladım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Sakın zarar vermeyin 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Hamam böceği değildir, canım, öyleyse çok pasaklıymışsın 0 4 Yorumla MotherCat +1 yıl Ne pasaklısı yahu köyde yaşıyoruz gayet doğal bi durum Yorumla Richardgör +1 yıl Köyde temizlik haram mı😆 Yorumla MotherCat +1 yıl Köyde böcek helal Yorumla Richardgör +1 yıl Hahaha fetva da veriyorsun😆😆😆 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeni evcil hayvan sahiplenmek istersen bahçede büyük bir örümcek görmüştüm istersen senin için yakalayabilirim 🤔 0 0 Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Rahmetli mi olacak acaba 0 3 Yorumla MotherCat +1 yıl Hayır tabiki de doğaya bırakacağız Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Arkasından bir kedi alır yer 😂 Yorumla MotherCat +1 yıl Güvenli yere gidene kadar başında bekliyoruz merak etmeyin ilk defa yapmıyoruz bunu Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Siz ailecek kafayı yediniz artık heeee 0 0 Yorumla