İsimlerini ne koysam sizce? Bugün başı boş sokakta motorsiklet ile sebepsiz yere o. Sokak senin bu sokak benim derken gezerken iki tane yavru kedi buldum hemen kasaya attım bunları doğru benim mekana geldim sanayiye burada bunları eğitim vermeyi düşünüyorum sizce ne tarz bir eğitim vereyim? Biri şişko kedilerin biri zayıf cılız bir şey sizce isimlerini ne koysam?#iyi #günler #evcil #hayvanlar #kağan #Altınışık
Yavru Kedi sahiplendim iki tane alır mıyım bir hayırlı olsun?
Cok yanlış yapmıssın annesi olanilir bunlar daha 1 aylık bir şey. Bide diğerinin gözu iltihaplı durumun varsa veterinere götür yoksa bildiğimiz sıyah cay demledin ya heh onu al makyaj pumuguna dok ve gözlerini temizle sur gecene kadar yap o gözler öyle kalırsa kör olmaya kadar gidiyor
İltihap var bu aylarda olur dediğim gibi çay demliyorsun ya içtin kaldı onu makyaj pamugu ya da yıpranmıyacak bi kagıt havluda olur dok beze ve onla sil güzelcede ara ara yap bunu iki üç güne geçer düzelir. Üşütmekten olur genelde sıcak tut. Bide bunlar hala emme zamanlarında aldıgın yerleri bi kolacan etsene belki annesi arıyordur bulursan bak. O gözü annesi yalayarakta iyileştirebiliyor
Bu ikisi beraberse başı boş olmadiklari kesindir. Annesi belki gelecekti onlar kokuyla içgüdüyle falan filan yavrularini bulabiliyorlar. Keşke yapmasaydin. Bakicaksanda iyi bakarsın umarim
Dostum Allah'ın hikmeti işte. Ses vermemis Allah ama kokusundan bir seyinden algiliyorlar. Yüzde doksan anne avlanmaya çıkmıştı. Koku sinme durumu oluyor insanlar dokununca sonra anne kedi istese de artık bulamiyor diye biliyorum. Ama bu ikisi beraberse adım kadar eminim ki anneleri vardı bunlarin çünkü bunlar daha süt emecek kadar küçük tutupda kuş avlayamazlar ya bu minicik bedenleriyle.