Bakım vs zor mu
Evde tek kalınca sorun olur mu
Ev kokar mı
Mutfak vs girer yaramazlık yapar mı
Tüy çok dökülür mü
Not :Türü British scotish
Bakım vs zor mu
Evde tek kalınca sorun olur mu
Ev kokar mı
Mutfak vs girer yaramazlık yapar mı
Tüy çok dökülür mü
Not :Türü British scotish
Tüyü dökülüyor en pahalı mamalarıda alsan maltları vitamınleride versen dökülüyor. Ve o kadar rahatsız ediciki siyah kıyafetlerden nefret eder hale gelıyorsun. Bazı esyalara yapısıyor tüyler halılar koltuk örtüleri carsaflar. Kurutma mak varsa tüy toplayan sorun değil pek. Ve bir Dyson. Neyse gelelim koku mevzusuna. Ergenlıkten sonra kızana girince koku bırakacak koku bırakmasa bile idrarı daha farklı kokacak. Oraya buraya işeyecek bazen. Sen bu işedigi yerleri belk 1 hafta sonra farkedeceksn. Bizimki dolabı açık görür görmez hala içine girer bir şeylerin üstüne illaki işer. Son zamanlarda yataga yapmaya basladı çarşaflara vs. Ve bu kedi 4 yasında. Kumunuda temız tuttugumuz halde bir şeye gıcık olursa yapıyor. Biraz ilgi bağımlısı ilgilenmezsekte yapıyor. Kumunu temızlemek ayrı dert öğürüyorum bazen yani. Her yerede saçıyor. Yanı süreklı temızlık yapan biri olman gerekıyor. Kedi olunca obsesif oluyorsun iyice. Aşısısı osu busu masraflarından ve mama vitamın kum fiyatlarından bahsetmek bile istemıyorum. Bunları göz önünde bulundur. En iyisini yapmak gerekıyor ki hasta olmasın. Her şey bir yana cok sevıyorum ama sabır gerekıyor ben bil diye yazdım. Kedimi çişiyle kakasıyla tüyüyle sevıyorum ben. Ama zor onu bil. Ona göre sahiplen
Alıp alıp sokaklara atmayın. İyi düşünün ona göre alın biz kedimiz için tatil iptal edıyoruz. İl değiştrrken aileden kimse kediyi kabul etmedi diye otellere tonla para bayıldık nereye gitsek yanımızda yani böyle zorlukları da var. Yinede bırakmadık. Bunları da düşünün bir cocuk gibi ama ülke buna alısık değil otobus yerime ucak tercıh edıyoruz hep onun icin. Mesela.
British scottish diye bir tür de yok canım. Ya british olur ya scottish straight ya da scottish fold
British imiş bu arada karar verdik almaya. Birwz psikolojim bozuk hasta olduğum için bana iyi geleceğini düşünüyoruz..
Öncelikle olumsuz yönlerini tüm gerçekleri ile anlattığınız için teşekkür ederim.. Bu arada eve kadın geliyor evimiz küçük. Yatakodasinda ve koltuklara örtü serer bi şekilde dikkat ederim.. Olumlu tarafları baktığımızda nasil
Bebek gibi bir şey. İçime sokasım gelyır kediyi abartmıyorum. Bellı süre uyuyncs bile özluyorum onu. Bana cok iyi gelıyor. Bazen yalnız kalıyorum o olmasa çökerim psıkolojik. Hastayken basımda beklıyor. Acillik olmustm mesela kist yuxunden o gün tüm gün karnıma yatmıstı. Eşimle kavga edecegim zaman hemen kosup yanıma gelıp sürtunup sakınlestırıyor benı. Bılmıyorum anlat anlat bıtmez. Çok sevıyorum bu kadar olumsuz şeye rağmen iyi ki var uyurken bile izlersiniz onu
Öncelikle sorumluluk sahibi olabilcekmisin iyce düsün ve emin ol.
-Bakim: bakimi kimine göre zor kimine göre kolay tamamen sana bagli. Kisacasi bir cocuk, bebege bakar gibi bakacaksin zahmet ve emek vereceksin
-evde tek kalinca sorun olmaz ama tabi nekadar süre ve siklikta olduguna bagli.
-Erkek kedi ise ve kisirlastirmasan cok pis kokar. Kisirlastirirsan cok iyi olur ve kokmaz.
-yavruken yaramazlik yapar. Emek harcayip güzel sekilde eigtim yaparsan mutfaga girmez. Cocuk gibi düsün sen bir anne olarak cocugunu nasil yetisirirsen o cocuk öyle olur. Kedide ayni sekilde. Kimisinin kedisi oynarken isirir kimisi öyle bir yetistirirki isirmaz bile tamamen sana bagli yani. Ama yavruken cok aktif.
-Tüy sorunu maalesef vardir 🤗
Öncelikle değerli yorum için teşekkür ederim. Nasil egitebiliri? Bu arada valla sormayın bizim yavrum çok hareketli.4 Kasım da gelecek heyecanla bekliyoruz.
Youtubede kedi egitim videolari var oradan bakip aynisini uygulamalisin. Ben öyle yapmistim
Bende var bir tane bakımı zor değil. tüh dökmesi illa ki olacaktır. kokulu kumlar var onlardan kullanırsan koku olmaz
Kokulu mum kumuna m koyuyirsun
Kum kabı kapalı mı alayım açık mi
Tamamdır bakayım o şekilde
Cevap
1Cevap
Alma sahiplen
Ya cins kedi bulamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?