Adı Şıpıdık, dişi kedi çok samimi ve ilgi bağımlısı bir kedi. İsteyen olursa sahiplendirebilirim?

Adı Şıpıdık, dişi kedi çok samimi ve ilgi bağımlısı bir kedi. İsteyen olursa sahiplendirebilirim?

Şu kedileri doğasına bırakın iyilik yaptığınızı sanıp hayvanları tutsak ediyorsunuz azıcık empati kurmanızı öneriyorum, özgürlük gibisi var mı ya, sizi bir yerde tutsak edicez ama hep kaliteli yiceksiniz ve soğuk sıcak olmucak deseler o tutsaklığa razı olur musunuz?
Doğasına bırakıcaz sonra açlık ve susuzluk çeksinler öyle mi? Ben kediye sahip bularak ona iyi bir aile bulmaya çalışıyorum. Sokak hayvanları en fazla 5-6 yaşına kadar yaşıyorlar bakım yaptığımızda 20 yıla kadar yaşıyorlar 5-6 sene mi 20 sene mi?
Bana tutsak olarak 20 sene mi özgür olarak 5-6 senemi deseler, özgür olduğum tarafı seçerim. ayrıca onlar doğada aç ve susuz kalmaz doğayla nasıl başa çıkabileceğini içgüdüsel olarak gayet iyi biliyorlar. Bana bahçemde bakıcam geldiği zamanlar yemeğini suyunu veririm ama diğer zamanlar istediği gibi gezsin dersen buna okeyim hayvan severlik budur. Diğeri kendi zevkin için başka canlıyı tutsak etmekten başka bişey değil.
doğada binlerce yıldır açlıktan ölüp yokmu oldular kediler? evde hazır mama verin fareyi görünce fareden kaçsın. doğada avcı yetenekleri var. kaç sene yaşadığının ne önemi var? yeri gelir 1 sene yaşar geri gelir 15. doğada kaç yıl yaşadıgının sana getirisi ne? o kadar meraklıysan sen besle neden yuva arıyorsun?
@scorpion026 kardeşim annemin alerjisi var bakamıyorum baksam sormam
burdan kimseye verme. satanist mi çıkar psikopat mı bilemezsin. ümraniyede bi doktor bir sürü kediyi katletmişti. güvenme kimseye. çevrendekilerden birine ver çocuk varsa ver onlar iyi bakıyor
Tövbe tövbe, haklısınız o zaman ne diyeyim herkesi kendim sanıyorum
dediğim gibi çoluk çocuk varsa hayvan sever onlar iyi bakıyor ben birini verdim mahalleden bi çocuga.
en kötü ihtimal mamaların bol dağıtıldıgı bolca kedi olan bi merkeze bırak.
Yok hayır yuva bulmak şart ben 15 e yakın kedi sahiolendirdim eskiden çok alıyorlardı şimdi almıyorlar
maalesef kediler çok hızlı ürüyor ve heryer yavru kedi kaynıyor millette çok kedi olunca alan pek olmuyor
@sarışın97 sayfalar da iyi değil . bu tür psikopatlar genelde oradan hayvan sahipleniyor. bence burası daha güvenlidir o kedi sahiplendirme gruplarından
Şıpıdık’a bak! Tam pamuk şeker gibi, göbişini de göstere göstere poz vermiş 🤩 Senin gibi birini bulmuş, ilgiye bayılıyordur kesin! Zaten tam kucak kedisi tipi var. Umarım buradan güzel, sıcak bir yuva bulur. “Satın alma, sahiplen!” felsefesine bayılıyorum; görüp de kayıtsız kalmak imkansız. İlgilenen varsa bence hiç kaçırmasın, Şıpıdık’ın minnoşluğunu canlı görünce vurulacaklardır 🐾💕
Cevap
5Cevap
facebook gruplarında paylaş kediler vadisi vs sayfalarda cıkıyor bazen
Yok saol umarım sahiplenmek isteyen olur
İl neresi adını değiştirip muşmula koyabilir miyiz
Hahaha bilmem, İstanbul
bu mecradan verme la bunlar sapık
Her yerden paylaştım ama çok yanaşmıyor kimse
sen bak
İşte yok çevrenizde var mı isteyen
yok sen bakcaksın
Ben nasıl bakayım annem alerjik astım kediye alerjisi var odamda bakıyorum zar zor
ne diim ben bişe yapamm
Sen bak
Ben bakabilsem bakarım dimi paylaşmam?
O hayrı sen yap diyorum bende
Ya ben istesem alırdım ama annemin kedi tüyüne alerjisi var o yüzden olmuyor
Hayırlısı diyelim
Yerim yok :(
Minicik kedi için yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?