Hayvan dostlarımıza yemek ve su veriyor musun?

bizim mahalledeki kedi köpeklere evet veriyorum
dun balkondan bısıler attım asagıya yedıler.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Elimden geldiğince evet. En büyük yardımı babamla beraber bir barınağa yüklü miktarda para bağışında bulanarak yapıyoruz. 😁 Onun dışında ben dışarıçıkmadığim zamablarda babam yaş mama falan alıp kedilere veriyor (bizim buralarda daha çok kedi var) onun dışında martı bile beslediğimiz oluyor 😁 Hayvanlar da bizim gibi canlı onlarda nefes alıyor , acıkıyor tek eksikleri konuşamamaları o yüzden biz insanların yardımına ihtiyaçları oluyor. ❤
Vermez olur muyum🥰 Her akşam saat 10 da sokaktaki yavrularım sitenin kapısına gelip beni beklerler. Hepsinin suyunu mamasını hiç eksik etmem. Bir evcil hayvanım yok ama evde 15 er kiloluk kedi köpek maması bulunuyor. Biz onlara bakmakla yükümlüyüz. Onlar rabbimin sessiz kulları. Aslında mamadan daha çok sevgiye muhtaçlar. Bir başını okşamanız yetiyor onun tüm sevgisini önünüze sermesi için.
Kedi ve köpeklere düzenli olarak et suyu ve haşlanmış kemik, aynı zamanda temiz su ve sağlıklı yiyecekler veriyorum.
Çatı katına kuşlar için özel bir bölüm yaptırdım.
Adeta evimin çatısı kuş cenneti gibi. Onlara da düzenli olarak su ve yiyecek veriyorum.
Galiba hayvan dostlarımı insanlardan daha çok seviyorum.
Sıkıyorsa vermiyim açlık ince çizgimizdir sjsjsj
Bunda avokado vs vardı diye hatırlıyorum kedim için değildi ama onun için fark etmez yeter ki yenebilir bir şey olsun :)
Benim Kedimde sadece mama aliskanligi var ya yumurta falan kırıp yoğurtla yedirmek istiyorum faydaliymis ama yemiyor ya
Bu biraz da türleriyle alakalı diye biliyorum. Kesinlikle her kedinin beslenme alışkanlığı farklı. Benim 2 tane var ikiside tekir kardeşler. 2 aylık ken sahiplendim sokaktalardi ama iyi beslenebilecekleri bir yerdelerdi. Gayet temizlerdi. orada sanırım çöp artıkları vs. Yemeleri de bu huylarında etkili olmuştur. Kedi yoğurtları var onları istinasız yiyorlar ama onları denedin mi?
British ler genelde kuru mama dan başka pek bir şey yemiyorlar dışardan güzel de içlerine girince biraz farklı hayvan onlar :) yine probiyotik kedi yogurtlarını dene yiyecektir ya da malt vermen gerekir başka hiçbir şey yemiyorsa
Balıklarım ve Kuşlarım var ve biraz da çiçeklerim var hepsine ayrı ayrı bakıyorum
İşyerine geldiğim"de az önce mama, ve sularını verdim.
Evet her sabah işe giderken kaplarını dolduruyorum. Akşam dönüşte tekrar dolduruyorum
Bahçede kedilerimiz var her gün besliyoruz :) Sokak köpeklerini de olabildiğince besliyoruz.
Denk geldikçe elimde birşeyler oldukça mutlaka veririm
Barkod geldi aklıma şapşik dışarıda yemek yerken geldiğinde rızkımın yarısına göz dikiyor.
Elimden geldigince, mahallede baktigim 15 kadar patili dostum var
Is yerinde 6 tane yavru kedimiz var.3 u sakin 3 psikopat. Hepsinede yemek ve su veriyoruz. psikopatlaf beni gordgnde pesime takiliyor. geri dondermee calisiyorum ama gitmiyolar
elimden geldiğince evet...
bu dünyada sadece biz yaşamıyoruz.
Ne demek, tabi ki, onları bizim çocuklarımız gibi görüyorum.
Evet kedime hergün düzenli yemegini suyunu veriyorum ilaçlarınıda kullanıyorum
Veririm aksam yolumu bekliyorlar
Elbette o canlara bakmak görev.
Petshoptan 20 liralık mama alıyorum
Yemek ve su veriyorum
Medyaya öldüm bittim gömdüler
En İyi Kız Görüşü