Evcil Hayvanlar Abi bu scootishler nasıl bir varlık böyle? nureda12 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Onlara resmen tapıyorum yok böyle bir canlı olamaz gerçekten bana scottish getirenin 40 yıl kölesi olurum ❤️ Abi bu scootishler nasıl bir varlık böyle? Cevapla Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl burada tanıdığım birinde vardı bu kediden. Eskiden seviyodum ama sonradan gerçek yüzünü, karaktersiz olduğunu gösterdiği için sevmiyorum. Bu kediyi görünce de aklıma hep o karaktersiz gelecek. 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim halamda var yazık hayvana çok kilo almış sende fazla abartma jsnsns pet shop bakın bir tane varsa al ama adam gibi kediye sahip çık 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Allah'tan başkasına tapmak kelimesi doğru değil maşallah çok sevimli 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kedileri hiç sevmem ama en sempatiği bu sanırım 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 322 cevap paylaştı. Eş getir yavrudan sana verelim 😅 0 0 Yorumla