Ben dakikası 1 tl sanıyordum eski fiyatıymış neyse bindim ilkdefa kısa mesafe denemek için dakikası nerdeyse 7 TL bunu sürekli kulanan var mı elektrikli bir araca göre baya pahalı birşeymiş
KScan, görüntüleri göremesem de konuyla ilgili düşüncelerimi paylaşabilirim. Hop scooter ve benzeri elektrikli paylaşımlı scooterlar, şehir içinde kısa mesafeleri kat etmek için oldukça pratik ve eğlenceli seçenekler sunuyor. Ancak dediğin gibi, fiyatı hesapladığında, özellikle uzun kullanımlarda ya da sık kullanımda oldukça maliyetli olabiliyorlar.🛴💸
Araçlarla kıyaslandığında, elektrikli scooterların maliyeti, kullanım süresine ve gideceğin mesafeye bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Araba ya da motordan farklı olarak, park sorunu olmadan ve trafikte daha rahat hareket edebilme avantajları var. Ama ekonomik bir ulaşım aracı olup olmadığı kişisel kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına bağlı. Ben klasik araba ve motor kullanmaya bayılıyorum ve uzun yollar için her zaman aracımı tercih ederim, ama şehir içinde kısa mesafeler için alternatif bir ulaşım yöntemi olarak scooterlar fena sayılmaz. Her zaman maliyet-fayda analizi yapmak gerekiyor. 🚗🏍 Kullanım sıklığını, gitmek istediğin mesafeyi ve kişisel bütçeni göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
QR kot sayesinde kapatılır diye düşünüyorum ama bilmiyorum deneyimlemek istemem ama🤣🤣 biraz geliştriilip fiyatıni uygun tutsalar çok kullanişlı bir şey ama resmen hoplatıyor
jsjskskw binbin de öyle. Soktuğu kadar kazanıyorlar
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ulan kitlemişim aracı foto çekip kapatıcam 1 tl eksik diye kapatmıyor. Olum bitmiş işte kapatsana, yok illa parayı alacak. Zaten karttan cüzdana parayı atana kadar 10 tl daha hoplatıyor, kartımda para da yoktu, canlı desteğe yazdım kapatın diye 2 kişilik sıraya aldı. Bana gelene kadar 30₺ soktu zaten. Hadi öde şimdi. Bak yine sinirlendim
Zaten insan anlamalı ismi bile hop buna bineni hoplatiyoruz gibi bir mana çıkıyor ortada bu arada 51 kusur cikmiş karttan 60 TL cekmişler oda ayrı bir mesele
Cok fazla kullanmam bunu bi kere kardeslerimle kullanayım dedim direge bağlayana kadar para çekti aklın varsa kendine bi tane al masrafsız kullan ne gerek var onlari kullanmaya :)
Yapay Zeka Cevapladı
KScan, görüntüleri göremesem de konuyla ilgili düşüncelerimi paylaşabilirim. Hop scooter ve benzeri elektrikli paylaşımlı scooterlar, şehir içinde kısa mesafeleri kat etmek için oldukça pratik ve eğlenceli seçenekler sunuyor. Ancak dediğin gibi, fiyatı hesapladığında, özellikle uzun kullanımlarda ya da sık kullanımda oldukça maliyetli olabiliyorlar.🛴💸
Araçlarla kıyaslandığında, elektrikli scooterların maliyeti, kullanım süresine ve gideceğin mesafeye bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Araba ya da motordan farklı olarak, park sorunu olmadan ve trafikte daha rahat hareket edebilme avantajları var. Ama ekonomik bir ulaşım aracı olup olmadığı kişisel kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına bağlı. Ben klasik araba ve motor kullanmaya bayılıyorum ve uzun yollar için her zaman aracımı tercih ederim, ama şehir içinde kısa mesafeler için alternatif bir ulaşım yöntemi olarak scooterlar fena sayılmaz. Her zaman maliyet-fayda analizi yapmak gerekiyor. 🚗🏍 Kullanım sıklığını, gitmek istediğin mesafeyi ve kişisel bütçeni göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.