Şarj olayi sıkıntı oluyor apartmanda yaşadığım için çalma riskli kilitleri var ama geçen yıl garajdan dahil çalındı. Bunu güvenliğe almam için ne yapmam gerek
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hırsıza gerçekten kilit dayanmıyor 250-300 kiloluk motorları bile kolaylıkla çalıyorlar ki maks 35-40 kiloluk bi scooteri ne kadar kilitlesen de çalarlar tek çare eve sokmak
Aynen apartmandan motor çalınmış ki apartman şifreli. Ona rağmen çalmışlar. b
Doğrudur ama şifreye de güvenmeyin ben mesela kuryeyim bu bölgedeki çoğu binanın şifresini biliyorum zaten genel olarak tüm binaların şifresi aynı ya plaka ya tuşlaması kolay şeyler oluyor o yüzden yabancı biri gelip rahatlıkla alabilir
Evet geçen gün yönetici söyledi birinin bisikleti çalınmış. Ama eve çıkarmak sürekli sorun oluyor ben şarj için eve çıkarıyorum sadece. Garajdan ya da apartmandan direkt cikarabilecegim çözüm istedim
Garajda kamera gibi bişeyin önüne koymayı dene
Var kamera yönetici uyardı bugün beni yoksa içim rahattı. Kilitleyip apartmanın içine koyup gdiyordum markete bile. Daire önünde dahil kamera var
Yöneticiler de bi değişik ya
Ya iyi yaptı aslında kameradan gösterdi normal bisikleti nasıl çaldıklarıni adam kendinin gibi kucaklayıp götürdü resmen😄
Hırsızlar çok rahat o konuda
Okadar da rahat olmassin ya😄
Geçen bi video çıktı karşıma güvenlik kamerasından çekilmiş hırsızlık görüntüsü arkada bekçiler var kalabalık biyer baya adam çok rahat bi şekilde aldı götürdü malı. Valla benim malım olsa çalınan tebrik ederdim çok rahattı çünkü
Hahaha bu yönetici apartmandan birinin bisikletini nasil çaldığını gösterdi sen gibi aynı tepkiyi verdim.
Ama bazı hırsızlar gerçekten de helal olsun dedirtiyor ya
Aynısını söyledim adam kendi çocuğu gibi götürdü bide bindi cidden bende tebrik ettim
Umarım sizinkisi çalınmaz ama bence yine de eve çıkartmak en iyisi olur diye düşünüyorum asansör falan varsa daha rahat edersiniz
Lastiğe takılan alarmlar oluyor janta takılıyor, hareket algılarsa apartmanı ayağa kaldırır, babamın motoru vardı onda kullanıyorduk
Bunun için bilgi verir misin eve sadece şarj için çıkarıyorum ama her defasında çıkarmak bana stres oluyor. Ben direkt apartmandan ya da garajdan çıkarıp sürmek istiyorum
Şimdi bizim bağladığımız motor neredeyse 200 kiloluk motordu, senin scooterin hafif bir alet sonuçta kaldırıp götürebilirler kesinlikle tamamen güvenebileceğin bir şey değil bu alarm, he işe yarar mı yarar alarm öterse hırsız nereye kaçacağını şaşırır ama işte denemek lazım scooterda nasıl olur bilmiyorum
şu an apartmanda duruyor işte. Kilitlerle ama dediğin gibi çalınma riski var. O alarm mantıklı geldi şu an
Evet mantıklı, bizim motor dışarıda duruyordu balkonun altında, pahalı da bir şeydi, zincirle bağlıyorduk, alarmı da takıyorduk bir de brandası vardı üstü kapalıydı. Bir gün öttü alarm kalkıp gittik kimse yok, kameradan baktık çocuklar üzerine çıkmaya çalışırken alarm ötüyor çocuğun biri düşüyor motorun üstünden neye uğradıklarını şaşırıyolar baya gülmüştüm :D
Gene pahalı olduğu için çalmaya çalışmışlar apartmandan birinin bisikletini çalmışlar 😄 su soruyu sorma nedenim yöneticinin uyarması oldu. Haha enazindan sizin çalışmaya değer alt tarafı scooter
Yerinde olsam kalın bir zinciri lastiğin içinden geçirip onu da apartman içindeki herhangi bir yere asma kilit ile bağlardım umarım anlatabilmişimdir. Sonra da o bahsettiğim alarmı bir araştır bir de ondan tak. Kamera varsa kameranın olduğu yere koymaya çalış.
Bakicam teşekkür ederim
Rica edrm
Eve kadar çıkarırsan belki işte
eve çıkar
Onun için sormadim kilit anlamında daha iyi bir yontem varmıdır onu sordum.
her türlü lkilidi keserler, zaten onun pillerini de çalabilirler. Dolayısıyla eve çıkarmanı tavsiye ederim
Baya sıkıntı yarattı bana yönetici söyledi çalma ihtimalleri var diye bisiklet çalmışlar. Kameralar dan baksalarda çözüm yok sonuçta. Eve çıkarmamak için çözüm aradım oda yok🥲
demirden bir kutu yaptrırsın içine koyar en kalınından iki asma kilit atarsın. Hatta elektrik panosu satın al herkes içinde apartmanın elektrik panosu var zanneder sende içine koyarsın, bi de alarm bağlat
ama yaşadığın yerde önemli
Bostanlı da yaşıyorum ona rağmen hırsızlık olmuş Allah'tan benim scooter gitmedi. Markete bile onla gidiyorum 😄
nerede bilmiyorum ama hırsızlık çoksa eve çıkarmak en kolay ve en ucuz yol
Teşekkür ederim
bir şey değl kazasız belasız kullan