Sahur için burger söyledim ağır geldi yiyemedim kedime versem dokunur mu?
Kedim burger yer mi?

Hay ben sizin derdinizi :D
Tabii ki
Dokunur
Cevap
63Cevap
Aslında hayvanların yemek yelpazesi bizimki kadar geniş değil. Özellikle şekerli şeyleri vermemeniz gerekiyor. Ayrıca Burger vs katkılı besinler hiç vermeseniz daha iyi.
Baharatlı veya soslu ise evet. Kedilerin böbreğini yorar baharat. Erken susar, vücudundaki su azalır. Kedilere sosis, sucuk, salam türevi şeyler yedirmeyin.
Hayır tabiki yiyemez! İnsanlar için bile oldukça zararlı o küçücük hayvanın bünyesi onu nasıl kaldırsın?
et sonuçta ve pişmiş
@Tosikko 1 gün yicek sonucta
Benimkiler her şeyi yiyor makarna, domates, pilav, salatalık peynir zeytin yumurta allah ne verdiyse gömüyorlar
Ben muhabbet kuşuma lahmacun yedirdim şimdide bağımlısı oldu şerefsiz sürekli istiyor 🙄
fare yediğinde dokunmuyor, burger yediği zaman niye dokunsun? tabii içinde zararlı birşeyler yoksa.
Kedilerin midesi çok hassas o yüzden herşeyi yemezler. Hazır süt bile içmez onlar 😂
Benim kedim bolenez soslu makarnayı çok seviyor onu da dene
Köfte piyaz da söyle... Yanına alkolde aç onu bile yer... Ya allah akıl versin yaa
bişey olmaz diye düşünüyorum kendi de bilir aslında istemezse yemez yanaşmaz ona göre olmayınca
Yer yer niye yemesin bulmuş mış gibi burgeri o yekezse bana ver
Ne saçma bir soru tabii ki de yememeli fast food türü yiyecekler hayvana dokunur ona kendi mamasını yedirin lütfen eğer mama hariç herhangi bir şey yedirmek istersenizde internetten arayıp bulabilirsiniz
Koklat, o yiyip yemeyecegini bilir zaten. Ben iki kedim var biri koklamaya bile tenezzül etmez, öteki benim yememe müsaade etmez.
Bize veterinerimiz ağır, baharatlı, kızartma türünde olan yiyeceklerin kesinlikle verilmemesi gerektiğini söyledi. Mideleri bu tarz yiyecekleri sindirmeye elverişli değil. Vermemenizi tavsiye ediyorum.
kedi yer merak etme :D
benim kedi
cips
domates
kızartma
yoğurt
peynir
mangal ın çeşitler
kuru yemiş
hepisini yiyor
bi bira içmiyor :D
Benim kedi rakiyi çok seviyor
aa ayıp ya burger mi yediriyorsun kedine mangal yaksana
Fakirin yiyemedigi burger'i zenginin kedisi yiyor
kedine mamadan baska bir sey vermemeni öneririm mamasında onu besleyecek her sey vardır emin olabilirsin burgerini de difrize atabilirsinnn
Öncelikle hayırlı ramazan akşamları ve sahurları diliyorum. Bence bu soruyu kedin ile masaya yatırmalı ve tartışmalısın.
Yer ya et ve ekmektir sonucta ben bizimkime ne veriyorsam hemen hemen yiyor et ve ekmek sonuçta illa kedi mamasi olması gerekmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
"Kediniz burger yer mi?, Kedim yediğim ve arta kalan yemeklerimi yiyebilir mi?" gibi sorular sık duyduğumuz sorulardır. Kediniz öncelikle kendi mamasını (bunlar konserve mama, kuru mama , yaş mama, barf yani çiğ mama, pişmiş sebzeli mama...) yemelidir.
Evcil hayvanınıza kendi yemeklerinizi vermemenizi tavsiye ederim. Çünkü sizin yemeklerinizin yapıldığı yağ, baharat oranları evcil hayvanların sindirim sistemi için zararlı olabilir ve birçok soruna neden olabilir.
Evcil hayvanlarınıza yediğiniz yemekleri vermek istiyorsanız içlerinde özellikle çok baharat olmamasına dikkat etmelisiniz.
Kendi yaptığımız yemeklerinizin çoğunda soğan ve sarımsak koyarız. Bu ürünlerin kedimiz ve köpeğimiz için fazlasını zehir etkisi yaratacağını lütfen bilmelisiniz ve yemeklerinizde var ise lütfen vermeyin.
Yemeklerde ev yapımı salçalar kullanırız ve bu asitleşmiş ürünün de evcil hayvanlarınıza zararlı olduğunu lütfen unutmayın.
Evcil hayvanlarınıza yemeklerinizi vermek istiyorsanız şu an aklıma gelen sarımsak, soğan, salça, baharatlar (tuz dahil) ile harmanlanmış yemekler vermekten sakının.
Kendi yaptığın yemek gibisi yok