Sahur için burger söyledim ağır geldi yiyemedim kedime versem dokunur mu?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hay ben sizin derdinizi :D
00 Yorumla
- +1 yıl
Tabii ki
13 Yorumla- +1 yıl
Dokunur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
63Cevap
Aslında hayvanların yemek yelpazesi bizimki kadar geniş değil. Özellikle şekerli şeyleri vermemeniz gerekiyor. Ayrıca Burger vs katkılı besinler hiç vermeseniz daha iyi.
00 Yorumla- +1 yıl
Baharatlı veya soslu ise evet. Kedilerin böbreğini yorar baharat. Erken susar, vücudundaki su azalır. Kedilere sosis, sucuk, salam türevi şeyler yedirmeyin.
10 Yorumla Hayır tabiki yiyemez! İnsanlar için bile oldukça zararlı o küçücük hayvanın bünyesi onu nasıl kaldırsın?
04 Yorumla- Soran+1 yıl
et sonuçta ve pişmiş
- Soran+1 yıl
@Tosikko 1 gün yicek sonucta
- +1 yıl
Benimkiler her şeyi yiyor makarna, domates, pilav, salatalık peynir zeytin yumurta allah ne verdiyse gömüyorlar
00 Yorumla - +1 yıl
Ben muhabbet kuşuma lahmacun yedirdim şimdide bağımlısı oldu şerefsiz sürekli istiyor 🙄
00 Yorumla fare yediğinde dokunmuyor, burger yediği zaman niye dokunsun? tabii içinde zararlı birşeyler yoksa.
00 YorumlaKedilerin midesi çok hassas o yüzden herşeyi yemezler. Hazır süt bile içmez onlar 😂
00 Yorumla- +1 yıl
Benim kedim bolenez soslu makarnayı çok seviyor onu da dene
00 Yorumla - +1 yıl
Köfte piyaz da söyle... Yanına alkolde aç onu bile yer... Ya allah akıl versin yaa
00 Yorumla - +1 yıl
bişey olmaz diye düşünüyorum kendi de bilir aslında istemezse yemez yanaşmaz ona göre olmayınca
00 Yorumla - +1 yıl
Yer yer niye yemesin bulmuş mış gibi burgeri o yekezse bana ver
00 Yorumla - +1 yıl
Ne saçma bir soru tabii ki de yememeli fast food türü yiyecekler hayvana dokunur ona kendi mamasını yedirin lütfen eğer mama hariç herhangi bir şey yedirmek istersenizde internetten arayıp bulabilirsiniz
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Koklat, o yiyip yemeyecegini bilir zaten. Ben iki kedim var biri koklamaya bile tenezzül etmez, öteki benim yememe müsaade etmez.
00 Yorumla - +1 yıl
Bize veterinerimiz ağır, baharatlı, kızartma türünde olan yiyeceklerin kesinlikle verilmemesi gerektiğini söyledi. Mideleri bu tarz yiyecekleri sindirmeye elverişli değil. Vermemenizi tavsiye ediyorum.
00 Yorumla kedi yer merak etme :D
benim kedi
cips
domates
kızartma
yoğurt
peynir
mangal ın çeşitler
kuru yemiş
hepisini yiyor
bi bira içmiyor :D02 Yorumla- Yeni 1 yıl
Benim kedi rakiyi çok seviyor
aa ayıp ya burger mi yediriyorsun kedine mangal yaksana
20 YorumlaFakirin yiyemedigi burger'i zenginin kedisi yiyor
20 Yorumlakedine mamadan baska bir sey vermemeni öneririm mamasında onu besleyecek her sey vardır emin olabilirsin burgerini de difrize atabilirsinnn
00 YorumlaÖncelikle hayırlı ramazan akşamları ve sahurları diliyorum. Bence bu soruyu kedin ile masaya yatırmalı ve tartışmalısın.
00 YorumlaYer ya et ve ekmektir sonucta ben bizimkime ne veriyorsam hemen hemen yiyor et ve ekmek sonuçta illa kedi mamasi olması gerekmiyor
00 Yorumla- +1 yıl
Dokurun mu dedin, kediye sormak lazım
10 Yorumla Soslarlan arındırıp sadece et kısmını yer diye düşünüyorum
00 YorumlaYer tabi ki de ekmekli yerinden vermezsin seve seve yer
00 YorumlaKardeşim kuru kuru kedinin boğazından geçmez kola da ver aaaaaaa
00 YorumlaKediler çok garip ya herşeyi yiyen kedide gördüm mamadan başka biley yemiyen kedide.
00 Yorumla- +1 yıl
(づ◡﹏◡) づ Bir kedi olarak söylüyorum ki ;
- Burger yeriz <3 Miuv <300 Yorumla bi kereden bişey olmayabilir ama sakın sürekli verme
00 YorumlaYok ya ne dokunacak aç yanına Pepsi bide yaş mama ver eline netflix gör ne oluyor
00 Yorumla- +1 yıl
Benim iki tane kedim var utanmasalar beni bile yiyecekler.😁
00 Yorumla - +1 yıl
Soslu bisiyse verme ama normal et ya da tavuksa problem olmaz
00 Yorumla Bikereliğine bişey olmaz ama maması dışında pek bişey vermemen daha sağlıklı.
00 Yorumla- +1 yıl
Yemezse ben yerim :))
00 Yorumla Onlar uzaylı her şey beklenir
00 Yorumla- +1 yıl
Kedin cins kediyse sakın verme
00 Yorumla Kedine neden dokunsun onlar etcil zaten
00 Yorumla- +1 yıl
aklıma martıların simit yemesi geldi :D
00 Yorumla - +1 yıl
Vermeden daha iyi olur sağlıksız çünkü
00 Yorumla - +1 yıl
Yer kanka yanında 70 lik aç kafayı bulursunuz😂
00 Yorumla - +1 yıl
baharatlar sorun olabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Zamani kedileri, ağzının tadını bilmiyor 🐱
00 Yorumla baharat kediler için zararlı diye biliyorum
00 YorumlaAğız tadını bilemeyiz
00 Yorumla- +1 yıl
kedilere bari yedirme onlardan :)
00 Yorumla Dokunmaz yiyebilir
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yer yer. mina bile koyar tek atar ver gitsin yutar
14 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
@SinEMCÜK emcüklenmek istemiyosan uzak dur✋
- Cevap sahibi+1 yıl
@SinEMCÜK emcüklemek bizim işimiz😋 vakumlarım
- +1 yıl
Yerr
10 Yorumla - +1 yıl
Birsey olmaz
10 Yorumla Yer bir şey olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Hasta olur kedi
Yer o yemezse bana yolla yerim ben
10 Yorumla- +1 yıl
ssni bile yer
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Big mac se yer.. degilse verme dokunur.
00 Yorumla - +1 yıl
Ver yesin bir şey olmaz :)
00 Yorumla - +1 yıl
😅😅 aynen yanında kolada aç
20 Yorumla - +1 yıl
Yesin bir şey olmaz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
baharatlı
- +1 yıl
Tavuk mu köfte mi
02 Yorumla- Soran+1 yıl
et
- +1 yıl
Yiyebilir baharatlı değilse yiyebilir bence 😊
- +1 yıl
Benim kedim pizza tercih ediyor
10 Yorumla - 1 yıl
Benim kedi bira içiyor
00 Yorumla Burger değilde bir adana söylesen yer o zaman😉😉
00 Yorumla- +1 yıl
Yemez bence ama denemekten zarar gelmez
00 Yorumla - +1 yıl
Benimki yiyor🤣 hatta nohut yedi dün
00 Yorumla - Devamını Gör (82)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
"Kediniz burger yer mi?, Kedim yediğim ve arta kalan yemeklerimi yiyebilir mi?" gibi sorular sık duyduğumuz sorulardır. Kediniz öncelikle kendi mamasını (bunlar konserve mama, kuru mama , yaş mama, barf yani çiğ mama, pişmiş sebzeli mama...) yemelidir.
Evcil hayvanınıza kendi yemeklerinizi vermemenizi tavsiye ederim. Çünkü sizin yemeklerinizin yapıldığı yağ, baharat oranları evcil hayvanların sindirim sistemi için zararlı olabilir ve birçok soruna neden olabilir.
Evcil hayvanlarınıza yediğiniz yemekleri vermek istiyorsanız içlerinde özellikle çok baharat olmamasına dikkat etmelisiniz.
Kendi yaptığımız yemeklerinizin çoğunda soğan ve sarımsak koyarız. Bu ürünlerin kedimiz ve köpeğimiz için fazlasını zehir etkisi yaratacağını lütfen bilmelisiniz ve yemeklerinizde var ise lütfen vermeyin.
Yemeklerde ev yapımı salçalar kullanırız ve bu asitleşmiş ürünün de evcil hayvanlarınıza zararlı olduğunu lütfen unutmayın.
Evcil hayvanlarınıza yemeklerinizi vermek istiyorsanız şu an aklıma gelen sarımsak, soğan, salça, baharatlar (tuz dahil) ile harmanlanmış yemekler vermekten sakının.
Kendi yaptığın yemek gibisi yok