Yaa ayrı bir his siz bu durumda olsanız nasıl davranırsınız?🥰

Geçtiğimiz Ağustos ayında tam 5 tane yavru doğumuna şahit oldum. O kadar duygulandım ki kendi çocuğum doğsa o kadar duygulanmazdım galiba hahah. Çok güzel bir his, çok güzel. Bir süre annesi ile yalnız bırakın ve tüyleri kuruyana kadar dokunmayın hiç. Annesi halleder hepsini.
Ben böyle durumlarda öz annelerine iyi bakıyorum o da yavrularına iyi bakıyor 😅 Ama bazen dışlanan ya da sorunlu yavru olursa onları ayırıp bireysel yetiştiriyorum
Yaaa kafayı yiceeemmmm😍😍 yaa tipe bakkkk❤️ ben iptallllll 😵❤️ Adı ne adlarııı birini ben koyim mi yaa koymadı isenn
İsimler belirsin istediğini koyabilirsin kankam
Büyüyünce siyah mı olacak bunlar 😃
Hayır gri beyaz açık gri türü öyle ama biri tam tur doğdu
Siyah olsaydı karam 🖤 koy diyecektim 😂 İsim gelmedi aklıma jsj
Gri olunca xd
Olsun kedi 1 kedi 2 kedi 3 derim 🤣 zaten vereceğimiz den bakamam okadarına tek ben
Ama çok güzeller. Kaç tane oldu?
3 tane oldu cins diye
İnsan Eli değince boguyormus yavrusunu öyle bişi var mı?
Biz ellemedik daha kucuken ellenilmez mikrop kapar diye annesi benim kardeşim elledi birkere ama bir şey yapmadı kediden kediye değişiyor olabilir
Aman dikkat edin
Cevap
8Cevap
Anam anam anam onlar ciyak ciyak miyavlar şimdi kurban olsunlar size aşık oldum bebekler yerim sizi yerim yerim uyyyyyş. Göttünü ıççırdıklarmm
Bezini degisecem yerdeki memelere yapismislar sallanıyorlardı 🤣 çok güzel bir his yaa
İnsan kokusu sinmesin lütfen o zaman annesi bebeklere bakmaz elinze almayın annesini yanına bırakın o bakar bebeklerine. Bu arada çok tatlılar😍
Yaaaa harikalar... onlar nasıl davranman gerektiğin konusunda seni içgüdüsel olarak yonlendirecekler zatenn...❤❤❤❤
Çok tatlılar ya gözünaydın :) Hele sen çocukların olunca bak gör neler neler hissedeceksin ne kadar seveceksin sevineceksin :)
Yaaa masallah cok tatlilar iyi bakmalisin sorumlulugun cok fazla
Onların annesini iyi beslemen yeterli
Hayırlı olsun, çok tatlılar :D
Tebrik ederim... 🤭🤭🤭🤭🤭😼😼😼❤😼❤😼❤😼
Yaa çok tatlişlerr yerimm ben onları 🥺
dikkatli bak onlara cok hassas donemleri
Hayirli. olsun annelerine iyibak. o bilir
Allah analı baabalı büyütsün
Oyy cok tatlilar😍
Maşallah çok güzeller
Ne zamn doğurdun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?