Evcil Hayvanlar Kangal cinsi yavru köpeğim dişi mi erkek mi? karakorhor Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar cinsiyetini tam anlayamadık. Bize alırken erkek dendi. Ama kesin olarak öğrenmek istiyorum. Gerçekten erkek mi Kangal cinsi yavru köpeğim dişi mi erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok güzel bir kızın var 1 1 Yorumla karakorhor +1 yıl Dişiler de yumru olmaz diye öğrendim. Ve yumrunun altında 2 tane top var. Anüse de yakın değil. Sizce neden kız Yorumla
bybilge89 Takip Et FenomenGuru Yaş: 37 +1 yıl Erkek 1 2 Yorumla Bladeruner +1 yıl Net erkek yani 😅 Yorumla bybilge89 +1 yıl @Bladeruner Net erkek evet:) Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Disi hayırlı olsun 1 1 Yorumla karakorhor +1 yıl Dişi de yumru oluşmaz deniyor. Ve yumrunun altında 2 tane yuvarlak var. Arkadaş erkek dedi ama kesin olsun istiyorum. Anüs den uzakta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok güzel bir kızın var
Dişiler de yumru olmaz diye öğrendim. Ve yumrunun altında 2 tane top var. Anüse de yakın değil. Sizce neden kız
Erkek
Net erkek yani 😅
@Bladeruner Net erkek evet:)
Disi hayırlı olsun
Dişi de yumru oluşmaz deniyor. Ve yumrunun altında 2 tane yuvarlak var. Arkadaş erkek dedi ama kesin olsun istiyorum. Anüs den uzakta
Erkek bence