Merhabalar 2.5-3 aylik bir köpek buldum sokaktan ve sahiplendim bulduğumda çok kötü bir haldeydi pire, kene toz toprak her sey vsrdi bu yüzden sahibi olmadığından emin olarak aldım bunu başta söyleyeyim. Köpeğin cinsini anlayamadım veteriner rus finosu dedi benziyor bazı kişiler sivava dedi karakter ve huy olarak benziyor fakat av köpeği içgüdüleri var dişleri aşırı sivri ve uzun, aşırı hareketli kısa bacaklı olmasına rağmen çok hızlı ve koklayıp bir şeyleri sürekli kazıyor. Kulakları dikti yavaştan düşmeye başladı. bir türlü cinsinin ne olduğunu anlayamadik.. bir de siz bakın lütfen 😊 (kuyruğu kivrik)
muhtemel kırma o yüzden şudur diyeceğin bir cins özellikleri göstermeyecektir ama ne olursa olsun verdiğin ve sana vereceği sevgi yeter bazen safkan olmamasinin çok daha fazla faydasi vardır
Podengo cinsiymis avcı köpeği tahmin ettiğim gibi bebek köpekleri biliyorum fakat sivri dişlerle bu kadar ısırmasına yara içinde olan bacaklarimla dayaniyorum teşekkür ederim🥹
dişleri kaşındığı için normal bu durum, hareket eden nesneleri ki bunlar ona göre eller ve ayaklardir 😅 yakalayıp ısırmak istemesi içgüdüsel hele ki avcı köpeğiyse sjdj elini isirdiginda can acitici olsun olmasın hayır diye yüksek sesle bağırıp arkanı dön oyun oynuyorsaniz oynamayı bırak hatta bir ceza köşesi olmasını öneririm yapmayacağı davranışları yapınca orada kalması gerektiğini öğrensin ceza ödül mantığını kavramasini sağlamalısın
odaya kapanınca da beni çıkar diye havlama krizine giriyordur sjsjdj istikrar önemli yapmasını istemediğin davranışta tavrını net koy ve onla iletişimi kes
2 haftası kaldı aşılari için denedim bezi bazen oraya bazen buraya yaptı asilari bitsin dışarıya çıkaracağım yavaştan tutmayi ve çişi geldiğinde sizlanmaya başlamayı öğrendi etrafta hali olmadığı için sorun olmuyor fakat kakasını yemeye çalışıyor bu huyundan nasil vazgecirecegimi bilemiyorum
Erkek olduğu anlaşılıyor asi takvimi bitmek üzere karma 1. Doz kuduz ve corona oldu bronsin ile 2. Doz karma kaldı ve 2. Doz karma için ayrı bir 900tl isteniyor 1. Doza da 900 vermiştim normal bir durum mu