Evcil Hayvanlar Köpegin cinsi ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar benim yeni kopegim oldu ama cinsini bilmiyorum bakar mısınız? Köpegin cinsi ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ayse_c1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Köpeklerim vardi kedilerim vardi :( artik degil... tatile gittigimde kimseye birakamiyorum zor oluyor 💔 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :( yaaa bende napicm kopegimi bilmiyorum yazin:( Yorumla ayse_c1 +1 yıl Çok zor oluyor ya :/.. Yorumla Soran +1 yıl :( bilmiom bnde Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bu şey değil miydi ya? Sihirli Annem’deki köpek Taci. Cinsi ona benziyor yanlış biliyor da olabilirim 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Pitbull a benziyor. İyi bir eğitim ve bakımla mükemmel bir görüşüne sahip olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kangal diyenler ne kafası yaşıyor ya bende bilmiyorum ama pitbula benziyor ama emin değilim. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet iste Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pitbull a benzettim dikkatli ol bir çocuğa falan saldırmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pitbulla benziyor dikkat et saldırgan olmasın pitbull cinsi hep saldırgan asabi oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok be bu tam tersi ustume cikio yalio havladigini bile duymadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bari, gerçi kadınlar daha bi özverili oluyor evcil hayvan bakımında büyüdüğünde cici bir köpek olacağını hissediyorum güle güle büyüt Yorumla Soran +1 yıl Teşekkur edem ztn ole canım gibi saldirgan buyutmem neden saldirsn sevecen olsn Yorumla
ErdiAyyıldız Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Pitbull vs sokak köpeği kırması gibi gözüküyor, tabi önemli olan görünüşü değil karakteri. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Agzi var dili yok saldiemiyo hemen korkuyor havladigini duymadim Yorumla ErdiAyyıldız +1 yıl Belki de gerçek yüzü geceleri ortaya çıkıyordur Yorumla Soran +1 yıl Yooo bilmiorumki yoksa uyanirim gordugunde ustume falan atliyor yaliyor oynuyor Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kafası pitbull a benziyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Internete baktm. pitbullun bi turu dedi Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Eminmisin? Ben çok benzettim galiba kırma Yorumla Soran +1 yıl Amerikan treyiremidir nedir o Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Kafası staff ve pitbull a benziyor. Satffın burnu biraz daha geniş durur. Muhtemelen kırma Yorumla Soran +1 yıl Anladim peki ismi yokmu Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Staffordshireyede benziyor Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Chow chow namı diğer Çin aslanı :) 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Pitbull kırması gibi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Anasi ya da babası pitbullDiğeri başka ırk Yorumla Soran +1 yıl Allah allah valla bilmiomki yasini flm. da bilmiyorum Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Besle sev senboş ver ırkını Sadece eve almaSokakta kalsın Yorumla Soran +1 yıl Zaten bahcede besliyorum ama simdi surekli kapinin onunde acaba usuyormu Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Hehe Ah minik kuşumMerhametli bir kalbin varHep böyle ol olur mu Yorumla Soran +1 yıl Teşekkur ederm dun gelsigimde kacmisti gecenin 12 sinde abime buldurdum bi kopek isirmis bacagini o kdr Yorumla Soran +1 yıl Ama cok aglamiştm gozlerim. kan canagiydi Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Kaç yaşındasın sen minik kuşum Merak ettim Yorumla Soran +1 yıl 18 yasndqym Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Takip gönderen sen misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Fafof_360 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl melez köpek cinsi. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yni Yorumla Fafof_360 +1 yıl eline nereden geçti Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorumki abim getirmis patronununmus Yorumla Fafof_360 +1 yıl abine sor patronunun eline nereden geçmiş Yorumla Soran +1 yıl Tamamdir Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Pitbull kırması 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil. yani Yorumla
sananeyrrmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl kangal 0 2 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl hayatında hiç kangal görmedin galiba Yorumla Soran +1 yıl 😂🤣🤣🤣 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sokak köpeği 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir evcil. Yorumla
Paolo Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Burun av kopegine benziyo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiomki Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 839 cevap paylaştı. Aa selam köpke 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Asee dksjkde Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Staff 0 2 Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Cinsi Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Ben baska dilde yazdim ama internete « staff chien » yaz bu cinsler cikiyor Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Pitbull kırması 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adi yokmu onun Yorumla
YalnizMEN06 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Sokak pitbulu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladim teşekkür edermmmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Köpeklerim vardi kedilerim vardi :( artik degil... tatile gittigimde kimseye birakamiyorum zor oluyor 💔
:( yaaa bende napicm kopegimi bilmiyorum yazin:(
Çok zor oluyor ya :/..
:( bilmiom bnde
Bu şey değil miydi ya? Sihirli Annem’deki köpek Taci. Cinsi ona benziyor yanlış biliyor da olabilirim
Pitbull a benziyor. İyi bir eğitim ve bakımla mükemmel bir görüşüne sahip olabilir.
Anladim
Kangal diyenler ne kafası yaşıyor ya bende bilmiyorum ama pitbula benziyor ama emin değilim.
Evet iste
Pitbull a benzettim dikkatli ol bir çocuğa falan saldırmasın
Pitbulla benziyor dikkat et saldırgan olmasın pitbull cinsi hep saldırgan asabi oluyor
Yok be bu tam tersi ustume cikio yalio havladigini bile duymadim
İyi bari, gerçi kadınlar daha bi özverili oluyor evcil hayvan bakımında büyüdüğünde cici bir köpek olacağını hissediyorum güle güle büyüt
Teşekkur edem ztn ole canım gibi saldirgan buyutmem neden saldirsn sevecen olsn
Pitbull vs sokak köpeği kırması gibi gözüküyor, tabi önemli olan görünüşü değil karakteri.
Agzi var dili yok saldiemiyo hemen korkuyor havladigini duymadim
Belki de gerçek yüzü geceleri ortaya çıkıyordur
Yooo bilmiorumki yoksa uyanirim gordugunde ustume falan atliyor yaliyor oynuyor
Kafası pitbull a benziyor
Internete baktm. pitbullun bi turu dedi
Eminmisin? Ben çok benzettim galiba kırma
Amerikan treyiremidir nedir o
Kafası staff ve pitbull a benziyor. Satffın burnu biraz daha geniş durur. Muhtemelen kırma
Anladim peki ismi yokmu
Staffordshireyede benziyor
Pit kırmasına benziyor.
Chow chow namı diğer Çin aslanı :)
Pitbull kırması gibi
Nasil yani
Anasi ya da babası pitbull
Diğeri başka ırk
Allah allah valla bilmiomki yasini flm. da bilmiyorum
Besle sev sen
boş ver ırkını
Sadece eve alma
Sokakta kalsın
Zaten bahcede besliyorum ama simdi surekli kapinin onunde acaba usuyormu
Hehe
Ah minik kuşum
Merhametli bir kalbin var
Hep böyle ol olur mu
Teşekkur ederm dun gelsigimde kacmisti gecenin 12 sinde abime buldurdum bi kopek isirmis bacagini o kdr
Ama cok aglamiştm gozlerim. kan canagiydi
Kaç yaşındasın sen minik kuşum
Merak ettim
18 yasndqym
Takip gönderen sen misin
Evet
melez köpek cinsi.
Nasil yni
eline nereden geçti
Bilmiyorumki abim getirmis patronununmus
abine sor patronunun eline nereden geçmiş
Tamamdir