Evcil Hayvanlar Böyle bir güzelliğe 10 üzerinden kaç puan verirsin😃? Şştbayım Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Sarıp sarmaladım bir ana misali lskejdEyle gözel eyle hoştur hağ Böyle bir güzelliğe 10 üzerinden kaç puan verirsin😃? Cevapla Güzellik Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Günaydın.10/10 tabi ki de. 🐶 Ne güzel de oturmuş öyle. 1 2 Yorumla Şştbayım +1 yıl Günaydın De mi ya bi de yerleşiyor yerine Bi ara iç çekip uyudu Yorumla u MustiEmre +1 yıl Sevmiş o yerini ondan. Yorumla
KaplanVeKaplan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yarım saattir kedinin poposu olarak görüyorum. Anlayabilmek için fotoğrafı büyütüp özel olarak incelemem gerekti :D 2 0 Yorumla
Vedat_kurt Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Bazı güzellikler derece gerektirmez. Çünkü verdiğin her derece o güzelliğe bir hakarettir 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bence onu sevmeyi hak ettiğimi düşünüyorum :D 1 0 Yorumla
Dolukadehifondiple Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kurban olsunlar onun güzelliğine, oy oy💕 1 0 Yorumla
Suratsız_Herif Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Benimkine bak sen 🤗 1 1 Yorumla Suratsız_Herif +1 yıl Aaa foto attım yüklenmemiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Günaydın.
10/10 tabi ki de. 🐶 Ne güzel de oturmuş öyle.
Günaydın
De mi ya bi de yerleşiyor yerine
Bi ara iç çekip uyudu
Sevmiş o yerini ondan.
Yarım saattir kedinin poposu olarak görüyorum. Anlayabilmek için fotoğrafı büyütüp özel olarak incelemem gerekti :D
Bazı güzellikler derece gerektirmez. Çünkü verdiğin her derece o güzelliğe bir hakarettir
Al yıldız bide 10; ⭐10
Onu bana vermelisin 🤭
Bence onu sevmeyi hak ettiğimi düşünüyorum :D
Guzel sevimliler ama tercihim degiller 😂
oyy tontiş ya 10 üzerinden 100 alır bu :D
Ama ben bunu yerim ki.❤
Bi şey anlayamadım ben.
10/11 güzellik.
çok güzel ama ya :)
Tatlıymış :)
Çok tatlı yaa 🤍
Kurban olsunlar onun güzelliğine, oy oy💕