Güncellemeler
+1 yıl
Sizde*

Hayvandan korkmayan olmaz ki köpek seven yılandan korkar yılan seven köpekbalığından korkar illaki biri bir hayvandan korkar yani bu olağan bir durum hayvanlar çünkü zarar verebiliyor.
Mesela yılandan aşırı derece korkmayan çok az bulunur değil mi? Hatta zarar verebilecek kadar korkarız. Oda bir hayvan sonuçta birde o taraftan bakmalı kimse kimseyi sevmek zorunda olmadığı gibi bir hayvanıda sevmek zorunda değil hoşgörülü karşılamak gerekir. Hoşgörüsü olmayan bir insanda zaten hayvan sevse bile benim gözümde insan değildir.
Ben size söyleyim öyleyse ben köpekten korkarım ama köpeği severim. Kediden de korkarım ama kedileri sevmem bana hep yılan gibi gelirler. Nefret ederimde demiyorum ama yavru kedileri görünce hoşuma gider ama ben onlardanda korkarım dokunamam elimde olan bir şey değil ben bir keresinde öyle bir soru sordum cahilin biri geldi bana saldırdı zaten o insan olsa merhamet olsa bana hoşgörülü olur demek kediyide kendi EGO’su için besliyordur öyle insan. Ben görsem yardımda ederim tutupta onu iteklemem veya evimde besleyip kendime alıştırıp sokağa bırakmam anlatabiliyor muyum? Kendi zevkime EGO’ma hayvanları alet etmem. Zararda vermem.
Süper Soru, Tebrikler, cidden... bir insan hayvanlardan korkuyorsa hayvanlardan mahrum kalıyor demektir aynı zamanda!!! Bu gerçekten tedavi edilmeli... Ben tüm hayvanları severim. Bazılarını daha çok severim. Tümüne merhamet ederim yine de, aralarında hamamböceği ve karga ve sırtlan gibi karakterinden ürktüğüm, tiksindiğim canlılar olsa da... Merhamet ve sempati duymak farklı duygular... Her hayvana kendimizi yakın ve sıcak hissedemeyebiliriz.
Fakat tüm canlılar merhameti mutlaka hakeder...🦄🍀❤️
Rica ederim 💕
Suçluluk psikolojisi yaratmıyor.
Hayvanlardan çok korkarım evet. Böceklerden korkmam ama. Buna akrepler de dahil. Kertenkele ve köpekler en büyük hayvan korkumun başında geliyor. Çünkü en çok onları görüyorum.
Hayvanları gerçekten çok seviyorum hiç zarar gelsin istemem ama çok korkuyorum yaa
Keşke keşke korkmasam
Teşekkür ederim 🙂
Cevap
12Cevap
Hayvan korkusu bende de var. Çocukluğumda beni 2 sefer köpek ısırdı, buda bende travmaya sebep oldu.
Köpeklerden tırsıyorum biraz. Köpeğim var ama olsun elimde değil.
🥺
Travmatik şeyler yaşamıştım kçkken oradan kalma
Kıyamam ablacım benim🥺
Onlar kıydı ama :D
Isırdı mı köpek
Isıracaktı neredeyse çok korkuttu sahibi kızınca durdu.
Hımm🥺
Ondan beri daha yaklaşamam köpeklere. Bana doğru gelen olursa da ister istemez tedirgin olurum. Yavaş yavaş alışırım.
Bu korkunun üzerine giderek aşabilirsin, istersen
Ben değil de onlar benim üzerime geliyor zaten :D
.🤦😂
😂🤷♂️
Köpekbalıgı fobisi var aslında talasofobi var bende dolayısıyla köpekbalıgından da korkuyorum😀😀
Hıhı😊😊
Evet bende var. Zarar vermelerinden korkuyorum acayip sekilde. Yanlarindan gecebiliyorum ama uzerime gelse ruhumu veriyorum gercekten. Hepsinde oluyo bu. Onlarla bagim var gibi ama ayni zamanda saldirmasindan acayip korkuyorum. Zatem insanlardan da korkuyorum ben :)🔫
Küçükken çok korkardım hepsinden ama alışıyorum zaman geçtikçe ki hayvanların içinde buyumeme rağmen 😅ama hepsini de çok severim yırtıcı hayvan olsa bile tabi uzaktan..😀
Valla bende sokak köpeği fobisi var. Küçükken yaşadığım bir travmadan dolayı. Ben onları rahatsız etmem onlarda beni rahatsız etmesinler. Kovalayıp durmasınlar artık 🙄
küçükken kedi benim sırtıma atladı sırtımı çizdi çok kötü yaptı o olaydan çok kötü etkilendim. O Zamandır ben kedilere yaklaşamiyorum nefret etmem ama yaklaşmam
Çocukluğumda kedi sayesinde bir kaç merdiven düşmüştüm ve günlerce yürüyememiştim. O zamandan beri kedileri görmek bile istemiyorum. Ama kuşları ve atları severim.
Hayır yok hayvanları severim. Üzerime atlayıp zıplamasınlar yeter.😄
Böcek korkum var benim.
Hayvan yeme fobisi var sevimli hayvan görünce yiyesim geliyor
Kadın ları tanıdık çözdük ten sonra sadece kadına fobi oldum başka korkum yok
Sadece böcekler ve sinekler konusunda böyleyim Allah'tan
Eklemeli böceklerden tiksinirim ama korkum yok
Sen anladın oni 😄
Tipe bak hele tipe 😒😄
Kimin gıybetini etmişim 🙄
Avukatı mısın sen hayrola 🙃
Ben de insandan korkuyorum,🥺👉👈
Agaa🥺