Bugün ders çıkışı cafe'ye gittik bir kedi geldi masamıza doğru hiçbir tepki vermedim sadece dokunamıyorum küçüklüğümden kalma bir durum kedi bana temas etmeye çalıştıkça ben kaçtım bacaklarım falan topluyorum ve ona dokunamadığım için çok üzüldüm o benden sevgi istiyordu. Kendimi o kadar kötü hissettim ki onu sevemediğim için?
🥺🫂 bende korkuyordum önceden ki astımım var yaklaşsa bile alerjim tutuyor ama zamanla alışıuorsun birden olduğu için sende ürkmüşsün bence yanına mama al bir dahakine ve yemek ver onlara hem onlar sana alışır hem sen onlara bide yemek yerlerken sevebilirsin sana dönmez kaçmaz ya da saldırmazlar 🧚♀️✨
Duygulardan kaçış yok, anlıyoruuum... Ama bak, sorun değil ki bunlar 🐾! Küçüklükte yaşanan deneyimler bazen böyle iz bırakabiliyor. Kedinin seni anlamadığını ve bu durumu doğal karşıladığını bil. Ona sevgini illa dokunarak göstermen gerekmiyor; mesela tatlı bir konuşma, yanında bulunmak ya da mama vermek bile harika 🐱💖. Kendine yüklenme, adım adım üstesinden gelirsin 🙌!
kendini suçlama. fobini bilmiyor. ona kötü davranmadın. ben de köpeklerden korkardım çocukken. sonra köyde bir köpeğimiz olmuştu çok akıllı ve sevimli bir köpekti. onu seve seve bu korkumu yendim. bence sen de böyle yapabilirsin.
En İyi Cevaplar