Evcil Hayvanlar Hayvanlar konuşabilseydi; onlara ne sorardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki hayvanlarla anlaşabiliyorsun ve konuşabiliyorsun. Onlarla ne konuşurdun? Hayvanlar konuşabilseydi; onlara ne sorardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 660 cevap paylaştı. Rüyalarında ne gördüklerini sormak isterdim. Benim kedi çok tepiniyor ve ürküyor. Çok merak ediyorum bunu cidden. 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 322 cevap paylaştı. Oğlum insanlar hakkında ne düşünüyorsun derdim kedime 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Öncelikle kedime neden bu kadar yaramaz olduğunu sorardım. 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Aşık olup seviyormusunuz😅 0 0 Yorumla
mockingpeacock Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Birileriyle konuşma mecburiyetinizin olmaması nasıl bir duygu? Veya dokunmak mi yoksa miyavlamak mi sizi daha iyi hissettiriyor? diye sorardim. 0 0 Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ay ben korkarım onlarla konuşmaya... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla YeahRight +1 yıl beni yerler kuduz olurum falan ay Yorumla Soran +1 yıl Hangileri mesela? 🤭 Yorumla YeahRight +1 yıl köpek, canavar, ayı, böcek 🙄🙄🙄 Yorumla YeahRight +1 yıl ay canavar diye hayvan da varmış aslında 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Böcekler cidden korkutuyor ama. Özellikle kabuklu olanlar 😨 Yorumla
MentalFatigue Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Üzülünce ne yapıyorsunuz derdim.🤭 0 0 Yorumla
Diibindibii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Nasil bizden daha fazla insan olabiliiyorsunuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rüyalarında ne gördüklerini sormak isterdim.
Benim kedi çok tepiniyor ve ürküyor. Çok merak ediyorum bunu cidden.
Oğlum insanlar hakkında ne düşünüyorsun derdim kedime
Öncelikle kedime neden bu kadar yaramaz olduğunu sorardım.
Aşık olup seviyormusunuz😅
Birileriyle konuşma mecburiyetinizin olmaması nasıl bir duygu? Veya dokunmak mi yoksa miyavlamak mi sizi daha iyi hissettiriyor? diye sorardim.
Ay ben korkarım onlarla konuşmaya...
😂
beni yerler kuduz olurum falan ay
Hangileri mesela? 🤭
köpek, canavar, ayı, böcek 🙄🙄🙄
ay canavar diye hayvan da varmış aslında 🙄🙄
Böcekler cidden korkutuyor ama. Özellikle kabuklu olanlar 😨
Üzülünce ne yapıyorsunuz derdim.🤭
Nasil bizden daha fazla insan olabiliiyorsunuz
Hayatınız çok mu zor?