Bazen düşünüyorum hayvanlar konuşabilseydi eğer insanlara nasıl vefalı olunur, verilen değere sevgiye nasıl karşılık verilir bunları anlatırdı.. Keşke insanlar hayvanlardaki vefanın üçte biri olabilmiş olsaydı..
1 ay
Bazen düşünüyorum hayvanlar konuşabilseydi eğer insanlara nasıl vefalı olunur, verilen değere sevgiye nasıl karşılık verilir bunları anlatırdı.. Keşke insanlar hayvanlardaki vefanın üçte biri olabilmiş olsaydı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kurtlar şöyle derlerdi; "Biz bunları yemeyiz, uuuuuuuu..."
Allah iyiliğini versin.. 😂😂
😂😂🧡
Benim kedim kesin beni çok sevdiğini söylerdi
Hayvan gibi şaapıyosunuz ya derlerdi
😅😅
güzel şeyler söylerlerdi tabi ki de
Hayvanlar temel içgüdüleriyle hareket eden canlılar, bu yüzden mantıklı cümle kurmalarını bekleyemeyiz. Ayrıca, 'Biz insanlardan daha merhametliyiz' demezlerdi; böyle bir genelleme yapıp cehalete düşeceklerini sanmıyorum. Kaldı ki insanların yalnızca azınlığı merhametten yoksunken, çoğunluğu merhamet sahibi olabilir. Kötü insanların, iyi insanlardan daha fazla olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı, yaşadığımız dünya çok daha farklı bir evrede olurdu. İnsanlar psikopatik özelliklere sahip değilse, her gün bir canlıyı parçalayan aslanlar veya sırtlanlar gibi ya da sokakta terör estiren köpekler gibi davranmaz.
Anlaşılan, merhamet konusu şu andan itibaren birazcık eridi gibi. Sözüm meclisten dışarı... Eğer duyar kasacaksan, lütfen biraz düşün ve öyle kas.
Kesinlikle.. 👏🏻😅😅
Ben onlara bize her yer Trabzon diye söyledirdim 😂
😅😅
Güzel ama dimi
Aynen güzel.. 😅
İyileri tenzih ederek söylüyorum lanet okurlardı kesin, hesap sorarlardı...
Kesinlikle öyle.. İnsanlar kadar acımasız kimse olamaz..
Çok haklısın
Küfür etseler haklılar derim. İnsanlar her kötülüğü yapıyor.
Kesinikle onlsr kadar vefalı olamıyorlar..
Eve geldim hemen kucağıma geldi sürtündü özlemiş. Sevgileri gerçek her şeyleri gerçek
Gerçek sevginin en güzel hali..
Kesinlikle
konusmalarina gerek kalmadan cok sey anlatan merhametli hayvanlar var etrafta yiyecegini paylasan insanlara yardim eden
Bir de bize nankör diyorsunuz siz bizden daha nankörsünüz derdi
Bahçedeki kediler keşke bizi evine de alsan derlerdi 🥲
Dişi olan Muhtemelen erkeğine çıkarken çöpü atmayı unutma derdi
Yaaa bu sabah onun sohbetini yaptık. Evde bırakıp ise gekiyorum köpeğimi kameradan izliyorum ama keşke konusabilse oradan bana seslense dedim
Sırtlanlar da nasıl acımasızca avladıklarıni, bir ceylani canlı canlı nasıl yeriz onu anlatırlardı herhalde. Hayvanların konuşmasını istemem çünkü ilkel beyinleri var. Hayvanlar görseldeki gibi o kadar tatliş değiller normalde. Hayvan sonuçta. Vesselam.
Allah veriyor cezanızı bekleyin
😅😅
😹
Biz sizden daha merhametliyiz derlerdi kesin.
Kesinlikle insanlar çok acımasız..
Maalesef öyle..
Bıktım sizin gibilerden derdi kesin
Kesinlikle öyle..
☺️
Çatı katımda beslediğim kedi kesin ''Aa **ğumun oğlu şu balıkları kızartıp da ver'' derdi.
İnsanın olduğu yerde hayvanlarzulüm görüyor insan olmadı yerde huzur buluyor
Azcık insan olun derlerdi
Mama mama mamağğğğğ😂😂
bize neden bunu yapıyorsunuz diye sorarlardı
Aklınız fikriniz pislik çıkarmada derlerdi
Bence hesap sorarlardı
Lanet okurlardi bence ne biçim insanlarsınız
İsteklerini dile getirirlerdi bence
Allah sizi bildiği gibi yapsın derdi kesin
Icguduleriyle yasiyor hayvanlar
Hakkımı sizden alacağım 🙂
İnsan olduğuna utanıyor musun
Ben neden utanayım.. Ben merhametsiz, vicdansız bir insan değilim..
Hayvan bana sorsaydi
Ay yanlış anladım kusura bakmayın.. 🤦🏼♀️
No problem
Bi bizim kadar olamadınız" derlerdi bence
Kötü ve acımasız olduklarını
söylenebilirlerdi
ne kadar acimasiz olduğumuzu
Gözünüz hiç doymuyor
Çok güzel bir soru bence
İyi insan olun
Benimki net söverdi