suç ortaklarına bakın hahzhajsj pic.twitter.com/pUfIvftk8G— köpek terörü😍 (@kopekist) August 23, 2021
abi akıla bakar mısınız dsfhsfdh çok fenalar ya
suç ortaklarına bakın hahzhajsj pic.twitter.com/pUfIvftk8G— köpek terörü😍 (@kopekist) August 23, 2021
Akıl dediğin zaman çoğu hayvanda mevcut. Başı çekenler kedi köpekler oluyor ama zekasına ve huyuna hayran kaldığım birkaç köpek cinsi var özellikle. Golden retriever huyuna, kangal koruma duygusuna, dobermanın da acayip sert, asil ve itaatkar duruşunun hastasıyım.
Kedilerin hepsi çok akıllıdır diyebiliriz. ayrıca ben, senden benden akıllı olduklarını düşünüyorum sadede işlerine gelmiyor.
Köpekler ve fareler çok akıllı birer yaratıklardır. Köpekler sadık ve çabuk evcilleştirilebilen bir hayvandır. Vahşi hayatta isf karga, maymun, leopar ve tilkiyi es geçmemek lazım. Leopar neden akıllı diyecek olursan avını ağaçta yemesi en mantıklı sebep
Cevap
43Cevap
Karınca bence. 500 bin kişilik grubundan kişileri yıllar geçse de taniyabiliyorlarmis. Çok ilginç. Ordu kuruyorlar köleleri var kraliçeleri var sarayları var. Çalışkanlar ve çok seksiler
köpekler olduğunun altına ıslak imzamı atarım ☺️
bull terrier köpeğim vardı bütün komutları bilirdi 😀
En akıllı hayvan listesinde at ilk sırada sonra köpek geliyor.. At yürürken sırtında uyuyan bakıcısının uyuduğunu hisseder.
Bu arı abi baya kıllı
Maymungiller diyeyim inanılmazlar.
Alet edavat kullanarak yaşamını kolaylaştırabilen tek hayvan bu konuda belgesel izlemiştim.
Papağan, karga, kedi, köpek, muhabbet kuşu aklıma gelmedi başka 🤗
Karga yunus maymun ( maymun aklını genellikle s*refsizlige kullanıyor ama olsun 😄)
İnsanın erkekler diyesi geliyor ama en iyisi dememek.
Karga labirenti bile çözüyorlar bir ebeveynleri öldüğünde yaş tutup cenaze töreni yapıyorlar
Cevap veriyorum Maviaris. Tam bir hayvan tek eksiği aklı MK ıbınası sübyancı sapıııık
Köpek diyorum Maşallah Bebekken al besle ömür boyu Seni bırakmaz da satmaz da
Bir otostopçunun galaksi rehberinde aslında farelerin bizim üzerimizde deney yaptığı yazar : D
Ördekler, nerde rahat oraya yerleş misali. Hayati yaşiyorlar yaa. Sicaği seviyorlar ve otururken bir bakmişsiniz bacağiniza vs oturuvermiş. Ve karpuzu seviyorlar domatesi de. En akilli hayvan bence ördek yaa. 😄😄
sıralama şu şekilde ; insan> karga> fare> tavşan> maymun> yunus
Köpekler bence akıllı hayvanlar.
Karga, köpek bunlar aklıma geliyor.
Aslanların ve Çıtaların mesela , Birde Leyleklerin
Kediler bence. Köpeklerde akıllı.
Köpekler çok akıllı hayvanlar 👉☺👈
Kargalar ve maymunlar.
Kargaların zeki olduğunu düşünüyorum.
Kediler aslında bizi anlıyor 😁 bu yüzden kedi 😍
Egitilenlerin hepsi :)
Şempanze.
Kediler bencede