Bilim adamları köpeklerin daha zeki olduğunu söylese de köpeklerin mankurtlaştırılmış köleler olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Kedi
Köpek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
köpekler daha akıllıdır bence
çünkü kediler kendi istekleri için sizi kullanır istediğini yapmazsanız da ağzınıza eder
onlar daha içgüdüseller
ama köpekler daha duygusal ve sadıklar
kendi isteklerinden önce sahiplerinin isteklerini yaparlar
insanların duygularını daha iyi anlarlar
kolay eğitilebilirler vb.
her halükarda köpekler daha akıllıdır
kediler sadece içgüdüleriyle yaşıyorlar çok nadir sakin sevecen kedi gördüm
onlar bile bazen durduk yere tırmalayabiliyor
köpekler sahiplerini asla durduk yere ısırmazlar hatta ısırmazlar eğer bir sorunları yoksa yanlışlıkla canını yaksanız bile ağlayıp kaçar ama kedi... cenazeniz çıkar oradan
o yüzden kedileri uzaktan seviyorum ben sadece
ayrıca insanlara itaat ediyor olmaları köle oldukları anlamına gelmiyor
köle mecbur kaldığı başka şansı olmadığı için itaat eder
köpekler sahiplerini sevdikleri için onların istediklerini yapıyorlar
Merhaba, yani aslında kedi mi köepk mi daha zeki gibi karşılaştırma yapılması bana göre bieazcık sçama gelen bir şey kesinlikle. Evet bilim insanları köpeklerin daha zeki olduğunu söyler genelde ama ben bundan pek de emin değilim. Ayrıca şurada gerçekten bir yanlışınız var köpekler asla ve asla köle değildir sadece kediler gibi değil onlar sahibine daha sadık oluyorlar ve de kediler kadar özgürlüklerine düşkün değiller. Kediler ise tam tersi özgürlüklerine düşkünler.
Cevap
6Cevap
Kediler. çünkü işlerine geleni yapıyorlar. Evin küçüğü değil, evin sahibi gibi davranıyorlar. Köpekleri de severim elbette ama mama uğruna istenileni yapıyorlar. Kedilerde asla o köle ruhunu göremezsin 😂😂 gerekirse yüzünde bir çizik olur ama o mamayı alır
Kediler gururlu köpekler yüzsüz :D
İnsan olan hayvan daha zeki :)
yeni kaledonya kargası
ben kediciyim.. kediler dicem o yüzden
Sen?
Tabiki kedi
köpekler bence..
Köpek.
Kedi
kediler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?