Selam 😊 Yaklaşık 6 yıldır , kedi sahipleriyle mesleğim gereği sık bir biçimde irtibat halindeyim. Görüyorum ki pek çoğu yalnız yaşıyor ya da evlenmiş ayrılmış, kendi halinde takılmayı seven insanlar. Kedi sahipleri genelde yalnız insanlar mıdır? Yalnız insanlar ve kediler arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Siz ne düşünüyorsunuz?
Kedi besleyen insanlar genelde yalnız insanlar mıdır?
Yalnız insanlar ve kediler arasındaki bağı sizden önce birileri düşünmüş 😅🤭 ve şu sözleri yazmış "Bir kedim bile yok, anlıyor musun? " Yalnızlığın kediyle derecelendirilmesi..
Her kedi besleyen için bunu söylemek mümkün değil ama yalnızlığa en iyi gelen şey kedidir. Kedilere genellikle ya hayran olunur ya da düşman. Çünkü kedi gibi bir "kafa yaşamak" herkesin harcı değildir. Kedilere hayranım🐾
Kedi besleyen insanlar hassas insanlar bana kalırsa ve ben kendimi bildim bileli bizim evimizin başkösesinde bir kedi vardı. Şimdi 1 yıldır kendi evladım gibi yaşıyorum onunla. bu yüzden sevmek, sahiplenmek ile onu evlat yerine koymanın çok başka olduğu kanaati içindeyim.
Kediler candır, kankadır. Bilgedir de, muzırlığın da hakkını verir. Yalnızken de başroldür, takım oyunlarında da. Çok pis kavga da eder, en kalpten yine o sever. İnsan zaten doğduğundan ölene dek aslında yalnızdır. Sadece yalnız insanlara kedi yakıştırmayı klişe ve yetersiz buluyorum. Gereksiz ajitasyon. Hatta aşırı arabesk😂😂😂
1 tane minik kedi sahiplendim sokaktan ve bebek gibi bakıyorum, 2 tane de köpeğim var, fakat yalnız değilim, Allah'ım var ve ailem var, çok şükür. Siz veteriner misiniz?
Yani parazit analizi yapılması lazım. O da yalnızca veteriner fakültelerinde yapılıyor. Buna gore ilaç reçete ediliyor. Veterinerin verdiği ilaç kurtlara karşı klasik bir önlem sadece.
En İyi Cevaplar