Kedi besleyenler, kedi sevenler çok acil bakabilir mi?

merhaba yurtdışında kalıyorum ve ev arkadaşımın kedisi var. Benim kedi fobim var. Asla nefret değil sadece gerçekten çok korkuyorum. Türkiye'deyken kedi yanımdan geçse korkardım. Biliyorum zarar vermeyeceğini ama neyse işte fobi. Evde kedi olduğunu buraya taşınınca öğrendim ve odamdan çok memnun olduğum için sırf kedi için evi değiştirmekle uğraşmak istemedim. Biliyorum evinde kedi olanlar için bu normal bir durum ama ben alışamadım kedinin mutfağa girmesi koltuklarda dolaşması her şey beni tiksindiriyordu o yüzden geldiğimden beri salonda hiç oturmadım hep kendi odamda oturdum yedim içtim. Mutfağı da yemek yapmak ve bulaşık için kullandım orda yemedim bile. Titiz biri olduğum için midem bulanıyor ciddi ciddi. Evde tekken kedinin durduğu odanın kapısını kapatıyordum sahibi gelene kadar çünkü kedi bana bir şekilde dokunursa bayılabilirim. Kedi kendini sevdirmek ister bilirsiniz. Neyse bu şekilde zor da olsa ekstra hijyen göstermeye çalışarak yaşıyordum. Ev arkadaşlarım da bana yardımcı olmaya çalışıyorlardı bu konuda. Bugün evde kimse yoktu kedi salondaydı ben de odamdaydım. Çıktığımda kedi banyoya doğru gitmeye başladı. İlk defa görüyordum bunu. Banyonun kapısının açık olduğu aklıma gelince o an başımdan kaynar sular döküldü. Kediyi çağırmaya geri döndürmeye çalıştım ama nafile. Bağırdım ilgisini çekecek şeyler yapmaya çalıştım ama korktuğum şey başıma geldi. Gitti bildiğin küvete girdi. O an gerçekten gözümden yaşlar akmaya başladı. Baya ağladım. Çünkü girmediğine emin olduğum tek yerdi ve rahatlıkla banyoyu kullanmak istiyordum. Orda naptı bilmiyorum. Sonradan girdiğimde kaka görmedim , belki sadece yatıp çıkmıştır ama emin değilim internetten araştırdığımda küvete işemiş olabileceğini okudum. bilmiyorum girip çıkarken kılozete de değmiş olabilir. Moralim çok bozuk. Çok zor böyle yaşamak. Evde olmadığım zamanlarda nerde ne yapıyor bilmiyorum odam sürekli kapalı. Napıcam fikir verin ya da bişeyler söyleyin moralim çok bozuk tuvaleti bile kullanamıyorum şu an..
Kedi besleyenler, kedi sevenler çok acil bakabilir mi?