Merhaba,
Kedi beslemeye yeni başladım. 1. Sorum bu yaratık neden hiç durmuyor.
2. Sorum ise mama olarak ne önerebilirsiniz?
Kedi beslemeye yeni başladım. 1. Sorum bu yaratık neden hiç durmuyor.
2. Sorum ise mama olarak ne önerebilirsiniz?
Mama kediye göre değişir.
Yaş mama kullanma kuru en iyisi.
Çocukluk ve gençlik dönemi kediler aşırı oyuncu ve sevimli olur bu dönemin tadını çıkarın. Uzun bir birliktelik olursa gelecekte size pas vermeyip kıçını dönüp yatacaktır. Eskiden attığım her şeye uçan kedim önüne bir şey atınca "it miyim lan ben " der gibi pis pis bakıyor. 😂
Abi bizimki çalışırken gelip koluma vurup kaçıyor. Gece yatarken üzerime atlıyor :D
Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
😂😂😂 bu yaratık niye durmuyor ahahhahshshsshsjbdbdbdbdb
Seninle oynamak istiyor oyna onunla sev ilgi göstert
Seviyorum seviyorum da bunda problem var bence. Hayır yoruluyor da. Normal mi bu
Hayvana nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum artık 😀
Bence sorun yok sana öyle gelmistir ilk defa besliyorsan olabilir biraz zaman alabilir kendin’e alışırsın zamanla onun nasıl bi karaktere sahip olduğunu anlarsın yakında, oynamak istiyordr muthemelen yorulması normal onu okşa cok sever öyle kafasını felan
Isim bul derim
Limon, duman, pakize gibi isimler olabilir 😂
Sevmek problem değil de artık açlıktan mıdır yoksa beni mama olarak mı gördüğündendir hayvan beni yemeye çalışıyor.
İsmi var zaten de ismi ile seslenince pek bir işe yaramıyor. Elime mamayı aldığımda istediğim konuma geliyor sadece.
Bir de hırsızlık vakası var. Hayvan boxer ve çorapları çalıyor askılıktan
Aç olabilir o zamann yemek ver baree karnını doğur kedinin, ohhh ohhh bizim mahalenin kedileri ayakabılarımı caliyorlardı shshssh
Karnı mı aç. Hayvanın yemediği bir ben kaldım. Ona da gücü yetmiyor yoksa yapacak. Maaşın yarısını mamaya veriyorum diğer yarısını da boku için veriyorum. Ben hayvandan daha açım bu durumda.
Yalnız ayakkabı çalmak nedir. Helal olsun
😂😂😂😂 hahahaahh düzenli yemek ver cok verme alıştırma cok yemek vererek yoksa çok ister günde 3 4 ögün ver bence interneten bakabilirsin benim kedim yok maalesef kankamin var da annem istemiyor kedi evde ondan alamiyoz, hee yaa valla bu kediler hersey yaparlarr
Bunu vereyim ben sana. Anne bak sana sürpriz yaptım dersin. Tatlı bir şey zaten annen kıyamaz kabul eder. Bence mantıklı denemek lazım :D ( hayvan boyuna sıçıyor ya. )
ona küçük bi top ver pinpon topu falan kossun pesinden
Verdim verdim. Gece boyunca onunla uğraştı. Şimdi de uyuyor. Mama işini de hallettim gibi. Bir tane buldum baya sevdi
Kediye öyle denir mi? Durmaz tabi :) yavru ise süt mama sonra
Dertsiz başa dert. Temizliği vs çok zaman alıyor
buyur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?