#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Keşke izin olsa maymun tehlikeli bir hayvan değil ama bizim insanımız mal Meriç İzgi nin bebek maymununu alırken hiç acımadan aldılar o daha bebek bir maymun du ama ülke de yasakmış böyle adaletin ben...
Etmem maymunlar evcil hayvan değildir. Hayvanların ticaretine karşıyım. Sokaktan kedi köpek sahiplenilmesi normaldir ama yaşam alanı Türkiye bile olmayan yerlerden getirip de kafeslere kapatılması eve kapatılması hiç normal değil. Kuşlara daha çok üzülüyorum bu konuda.
Simdi ben mubabbet kusumu salsam olmeyecek mi? Hapis mi ediyorum onu
Ölecek maalesef çünkü burası değil yaşam alanı ve siz satın aldıkça bu işi daha da abartiyorlar buralara hangi koşullarda geldiklerini bilmiyorsunuz arastirmiyorsunuz çünkü. Hapis ediyorsunuz evet ve buna destek oluyorsunuz yarin ölse yine gidip alırsınız yanılıyor muyum? Neyse uzatmayacağım bu benim görüşüm siz istediğinizi yapın.
Benim iki tane muhabbet kusum var ikisinide sahiplendim. Bi tanede yolda buldum 2 sene baktım sahibini bulamadim, bir baskasina hediye ettim guzel bir şekilde bakılıyor. Minnacik bir kustan bahsediyorum. Ama muhabbet kuslarinin doga kosullarinda yasayamiyacagini anlamaniz gerekir biraz.
Ben bu ticarete bal suren biri değilim.
Hayır. Cok zekiler.. hayattan bezdirir bence 😅
Bakımı zor bir hayvan ancak en ideal olanıda o.
Malesef artik edemezsiniz yasal olarak evde maymun beslemek artik yasak. Ama cok zor oldugunu ofke nobetleri oldugunu ve bu durumun bakan kisiyi cok yordugunu biliyorum.
Cevap
38Cevap
Minyon maymun ırkları olabilirse evet tercih edebilirim.
Yaa çok sempatik buluyorum maymunları, bir sürü videosu çıkıyor karşıma. İmkanım olsaydı tercih ederdimm 😍
Hayvan sahiplenmekte çok da seçici değilim hepsini çok seviyorumm.

Yok ya ureme nevsimi geldiginde bizi turu sanar manar basimiza is aliriz
Kesinlikle hayır! Bu tür hayvanların evcil hayvan olarak bulundurulması zaten kanunen yasak.
Çocukluk hayalim ne güzel sen ne yersen yer ne içersen içer beraber oyanar.
Küçükken evet ama büyüdüğünde ev onun için ideal olur mu bilemem kırar döker sonuçta hiperaktif hayvanlar 🤷🏻♀️
Zaten insanlardan tiksiniyorum, %90'indan daha zeki bir hayvan intihara surukler beni.
Istemem...
Hayır ben muhabbet kuşu beslemeyi severim Üstelik maymunlar doğada beslenen hayvan oldukları için evde beslenmez
Hayır, besleyenlerede karşıyım ve kesinlikle yasaklanmalı.
Bu hayvanlar altına bez bağlanıp sokaklarda dolaştırılacak canlılar değil.
Yav çevremiz maymunla yılanla dolu zaten ne gerek var. At hediye edebilcek var mı banaa?
Çok isterdim ama kendi doğasında kalması gereken bir hayvan
Ayyyyy ben çok severim tercih ederim tabii ki ama maymun bakılmıyor galiba evde :D
Güzel sevimli yüzlü olanları var ama hepsi çok yaramaz olur bunların da ya uğraş dur arkasından sürekli
İlk defa cinsellik dışı bir soru soruyorsun herhalde
hayır istemem maymın serval veya bengal kedisi isterdim
Müstakil eve geçince kangal yavrusu alacağım bir tane
Daha neler ya. Kedim var yeter bana.
Kedileri sever misin
@GururYapmaYaşa çok seviyorum ki sahiplendim. Onlar da can. Neden böyle Bi sorumluluğa gireyim.
Izmirli misiniz
Fena olmaz aslinda, omzuma alırım :D
ben etmezdim ama edene de saygı duyardım
çarli gibi olsaydim beni daha cok severlerdi
Evet istiyorum zaten aklımda var uzun süredir. Bir hayvan dost edinip ona bakacak vaktim olduğunda hemen alacağım ❤️🧡
Ben bütün hayvanlardan korkan biri olarak asla tercihim bu olmazdı
Tercih ederim tabi cennet mahallesi maymun hüsnüyü çok severdim
Carli dizisinden sempati duyulsa da tehlikeli hayvanlardir
Etmem çok p*iç oluyorlar.😂
Ben bir ara beslemişim çok sevimliydi.
Maymun evcil hayvan mı
maymun sakat iş kedi köpek varken
Evet
Gözlerine kurban
Hayır tabiki sadece kedi ya da köpek sahiplenirdim
Sürekli cvb verir, hyrr
Hayır, kediyi tercih ederim.
Parmak maymun arıyorum
Hayır, kendi doğasında kalmalı hayvanlar...
Maymun evcil degildir
Dostum timsah 🐊 isterim
Etrafımda yeteri kadar maymun var zaten kanks
Yok etmezdim
Çok isterim
Belki
Hayır etmem
Kıl doker heryere
Evet tatlılar 🙈
Hayır etmezdim
Hayır
Hayır hayvanlar kendi doğasında yaşamalı.
Hayır ama maymun çok severim çok tatlı oluyorlar
yok maymun olmaz ama aslan isterdim..
Bizim evde var
Hayir korkuyorum
Maymunlar cehennemini yaşamak istemem🤣
Yok be köpüş ideal
Hayır korkarım
Evde maymun beslemek Türkiyede yasak, belirteyim
Olabilir evet
Hayır.
Nope
Haha tipe bak ya 😍